UUTISVUOTO
Tänään on perjantai, 4. syyskuuta 2015. Sivu on ladattu klo 8:46
Paljasta tai vinkkaa!
Olisiko uutinen jostain erityisestä aiheesta tai asiasta nyt paikallaan? Tiedätkö jotain sellaista, joka on mielestäsi aivan liikaa jäänyt esim. valtamedialta huomaamatta, tai kenties se onkin aivan tarkoituksella sivuutettu? – Mikään uutinen ei ole liian pieni huomioitavaksi. VERKKOMEDIA.org on koko Suomen ja maailman kattava uutishuone, jonka palveluihin kuuluu keskustelu ja uutisointi asioista, joista paikallinen, kotimainen tai ulkomainen lehdistö on jättänyt kertomatta. Lähetä meille tietosi, niin aloitamme tutkimaan vihjettäsi! Täytä oheinen lomake mahdollisimman huolellisesti, täytä se rehellisyyden nimessä ja omantuntosi mukaan. Kaikkea lähettämääsi tietoa saatetaan käyttää uutisoidessa, mutta kaikki henkilökohtaiset tietosi jäävät ainoastaan VERKKOMEDIAN tietoon, eikä niitä julkaista ilman erillistä lupaasi. Kaikki lomakkeen kohdat ovat vapaavalintaisia.
Sitoudumme lähdesuojaan, eikä uutisvihjeiden tietoja missään tilanteessa tulla luovuttamaan kolmannelle osapuolelle – ei edes oikeuden määräyksestä, vaan VERKKOMEDIA kantaa itse vastuun julkaisemistaan uutisista ja niiden seurauksista.
Vinkkilomake
Vinkkini aihe:
Ajankohta:
Paikka:
Antamani vinkin vaikutus on mielestäni:
Alueellinen Kansallinen Kansainvälinen
Paljastukseni kohde on:
Henkilö Yhteisö Yritys Kaupunki tai kunta Valtio Jokin muu
Vinkkini perustuu:
Oma kokemus Kuulin muualta Luin muualta
Vapaamuotoinen kuvaus asiasta, aiheesta tai tapahtumasta:
Onko asiasta on uutisoitu jossain tiedotusvälineessä, missä:
Mahdollinen linkki uutiseen joka liittyy asiaan:
Onko asiasta tehty ilmoitusta poliisille tai viranomaisille:
Kyllä Ei En tiedä
Jos on, niin kenelle:
Mahdollisia asiaan liittyviä henkilöitä:
Nimi, asema, email, puhelinnumero
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä:
Kyllä Ei
Jos kyllä, niin miten:
Sähköpostitse Puhelimitse
Yhteystietoni:
Nimi, puhelinnro, sähköposti, asuinkunta


HUOM!
Antamasi yhteystieto jää ainoastaan yhteyttä ottavan toimittajan tietoon, eikä sitä tulla luovuttamaan missään tilanteessa kolmannelle osapuolelle. Vinkkisi lähetetään suoraan toimittajalle eikä vinkkejä tallenneta tietokantaan.