KOTIMAAN MEDIAMONITORI
Tänään on torstai, 17. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 9:44

Wallin hyväksyi juuri ennen eroamistaan lopullisesti armeijan leikkaukset

Kotimaan mediamonitorin on tarkoitus herättää keskustelua kotimaisesta mediasta ja sen tarjoamista uutisista. Alla ensimmäisenä mahdollinen uutistoimittajan henkilökohtainen kommentti artikkelista.

Toimittajan kommentti:

Että sellainen Suomen hallitus meillä... Leima vihattuun paperiin - ja sitten karkuun:


Puolustusministeri vaihtuu kuun lopussa. 

RKP:n eduskuntaryhmä hyväksyi puolueen hallituksen ehdotuksen Stefan Wallinin vaihtamisesta uuteen puheenjohtajaan Carl Haglundiin.

Ryhmä esittää, että tasavallan presidentti määräisi Haglundin valtioneuvoston jäseneksi 29. kesäkuuta. Tuolloin pidetään seuraava presidentin esittely. Haglund vannoo virka- ja tuomarinvalansa seuraavalla viikolla 5. heinäkuuta.


Seuraava "potilas" sitten toteaa, ettei hän "mahda asialle enää mitään, koska sitovat päätökset on jo tehty..." Mikä lieneekään Wallinin palkintosalkku tästä? Selvinee pian sekin.

Suomeen perustuslakituomioistuinta, vaikka sitten joulupukilta toivoen,

Janus Putkonen

15.6.2012 15:07


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:
Wallin hyväksyi lopullisesti armeijan leikkaukset

Päätösten myötä puolustusvoimista vähenee vuoteen 2015 mennessä noin 2 100 työpaikkaa.

Puolustusministeri Stefan Wallin (r.) on tehnyt lopulliset päätökset puolustusvoimauudistuksen toimeenpanosta. Päätöksillä lakkautetaan ja yhdistetään joukko-osastoja ja tehdään rakenteellisia uudistuksia.

Puolustusvoimien henkilöstömäärä pienenee vuoteen 2015 mennessä noin 2 100 työntekijällä. Henkilöstön määrä on silloin enintään 12 300, joista ammattisotilaita on noin 8 200.

Hallitus kertoi puolustusvoimauudistuksesta helmikuussa.

YLE