KOTIMAAN MEDIAMONITORI
Tänään on keskiviikko, 23. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 14:52

Hyväveli Jyrki!

Kotimaan mediamonitorin on tarkoitus herättää keskustelua kotimaisesta mediasta ja sen tarjoamista uutisista. Alla ensimmäisenä mahdollinen uutistoimittajan henkilökohtainen kommentti artikkelista.

Katainen nauttii ainakin tämän blogikirjoittajan epäluottamusta. Uusi hallitus on aloittamassa työnsä muutenkin hyvin kriittisessä ilmapiirissä...

25.5.2011 19:40


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:

Eilen Ajankohtaisessa kakkosessa Hyvä veli Timo puhutteli Jyrki Kataista:

Hyväveli Jyrki!

Säätytalolla kokoontuu sinun johdollasi vaikutusvaltainen salaseura. Siihen kuuluu nippu poliitikkoja, kourallinen virkamiehiä ja lauma etujärjestöjen lobbareita. Päätöksiä tehdään kaikessa hiljaisuudessa, suljettujen ovien takana. Ikävä sanoa, mutta tämä tapa tuntuu epädemokraattiselta. Perustuslain mukaan eduskunnalla on valta säätää lait. Salaseuraan kuuluvat myös puoluejohtajat. Eduskunta tekee aina niin kuin salaseura on päättänyt. Jokainen hallituspuolueen edustaja äänestää samalla tavalla. Monet joutuvat äänestämään jopa vastoin vakaumustaan, koska hallitukseen osallistuvien puolueiden arvomaailmat ovat niin erilaiset. Tämä ei ole omiaan vahvistamaan kansalaisten luottamusta poliitikkoihin.