TAPAHTUU
Tänään on perjantai, 28. elokuuta 2015. Sivu on ladattu klo 22:10

Uusi kesätapahtuma: SuomiPORIna - Porissa torstaina 19.7.

SuomiPORInassa tiedetään miten valtiolle saadaan isot säästöt. Suomen Luontaisterveyden Liitto ry järjestää kaikille avoimen SuomiPORIna-tapahtuman, jonka aiheena tänä vuonna on Kohti kokonaisvaltaista terveydenhoitoa.

Tapahtuma järjestetään torstaina 19.7. klo 12-16 Porin Suomalaisella Klubilla, Eteläranta 10. Tilaisuus koostuu neljästä luennosta sekä paneelikeskustelusta.

Luentojen aiheena ovat mm. vitamiinien imeytyminen sekä kilpirauhasongelmat.  Luennoitsijoina toimivat neurologian erikoislääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso, psykiatri Tiina Keldrima, fytonomi Minna Bister sekä tuoteasiantuntija Jarmo Hörkkö.

Paneelissa keskustellaan täydentävien hoitomuotojen kustannustehokkuudesta, sekä siitä miten niitä käytetään muualla Euroopassa.

Paneeliin osallistuvat lääkärit kertovat eri hoitomuodoilla saavutetuista tuloksista.

Paneelissa myös pohditaan tarjotaanko suomalaisille tällä hetkellä riittävän kokonaisvaltaista terveydenhoitoa ja miten täydentävät hoitomuodot saataisiin paremmin kansalaisten ulottuville.

Yleisö voi myös esittää kysymyksiä panelisteille.

 

Kattava sisältö kiinnostanee! 

Paneelikeskustelussa mukana ovat mm. tanssitaiteilija Aira Samulin, tutkija Helena Hänninen, kirurgi- ja verisuonikirurgi Taija Somppi, lääkärit Helena Mäkelä ja Rauli Mäkelä, liikuntafysiologi Jani Somppi, terveystieteiden tohtori, homeopaatti Kaija Helin, sekä professori Osmo Hänninen.

Alun perin mukaan ilmoittautuneet kansanedustajat joutuvat eduskunnan poikkeuksellisen kesäistunnon vuoksi jättäytymään pois tilaisuudesta, mutta tapahtumassa käydyt keskustelut ja esitetyt kysymykset toimitetaan heille tiedoksi ja kommentoitavaksi jälkikäteen.

SuomiPORIna-tapahtuman juontajina toimivat näyttelijät Lari Laurikkala ja Matti Mäntylä. Mukana häärii myös parantaja Hilla Halla Kuusamon Rääpäsylammelta, joka esittelee maailman vanhimman luontaistuotteen. Hilla Halla neuvoo myös mitä tehdään ruoka-aineilla, joita ei enää syödä kun noudatetaan vähähiilihydraattista ruokavaliota.

 

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löytyvät Suomen Luontaisterveyden Liiton nettisivuilta:

Lisätietoja antaa Suomen Luontaisterveyden Liitto ry:n puheenjohtaja:

Merja Lindström, p. 044-355 8540.

Toimitus @ 18.7.2012 15:00