VIIHDEUUTISET
Tänään on perjantai, 18. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 8:32

Machine Head Suomeen marraskuussa – mukana Bring Me The Horizon, DevilDriver ja Darkest Hour

Äärimmäisen tiukoista live-keikoistaan tunnettu yhdysvaltalainen metallibändi Machine Head saapuu konsertoimaan Tampereelle ja Helsinkiin osana The Eight Plague -kiertuettaan. Syksyllä uuden albuminsa julkaiseva yhtye esiintyy Tampere-talon Sorsapuistosalissa lauantaina 5. marraskuuta ja Helsingin The Circuksessa heti seuraavana iltana. Kiertueen lämmittelijöinä nähdään brittibändi Bring Me The Horizon sekä yhdysvaltaisyhtyeet DevilDriver ja Darkest Hour. Keikkojen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 27. kesäkuuta.

Suomessa useasti vieraillut Machine Head lukeutuu modernin metallin kärkiyhtyeisiin. Albumit Through the Ashes of Empires (2004) ja The Blackening (2007) ovat taanneet Machine Headille hurjan suosion, palkintoja ja kehuja. Syksyksi on odotettavissa uusi mestariteos, jolta on saatu jo esimakua Locust-singlen muodossa. Bändi on itse kuvaillut tulevaa levyä luonnolliseksi jatkumoksi The Blackening’lle, mutta soitto soi tällä kertaa entistäkin raskaammalla otteella.

Bring Me The Horizonin tiukka metalcore-tykitys on valloittanut täysiä saleja jo aikaisemminkin Suomessa, ja ennen marraskuun keikkojaan yhtye nähdään tähdittämässä Ruisrock-lauantain esiintyjäkattausta. DeviDriverin kasvavaan suosioon on myös vaikuttanut ahkera kiertäminen ja yleisöjen vakuuttaminen fani kerrallaan. Parhaillaan bändi kiertää Etelä-Amerikkaa. Darkest Hourin kylmäverinen sekoitus hardcore-punkia ja raskasta metallia on kerännyt varauksetonta ihailua sekä fanien että kriitikoiden keskuudessa.

Tampereen konsertti järjestetään yhteistyössä Partysan Productionsin kanssa.

KEIKAT:
La 5.11.2011 Tampere, Tampere-talon Sorsapuistosali (ovet klo 18, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18)
Su 6.11.2011 Helsinki, The Circus (ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18)

 

Mnet

Panu Sonic @ 28.6.2011 0:50