BLOGI
Tänään on maanantai, 21. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 8:23

Senioripuolue liittyi Itsenäisyyspuolueen jäsenjärjestöksi

Suomen Senioripuolue (SSP) ja Itsenäisyyspuolue (IPU) ovat päättäneet yhdistää voimansa. Senioripuolue päätti liittyä Itsenäisyyspuolueen jäsenyhdistykseksi ja Itsenäisyyspuolue hyväksyi liitoksen.

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa
9.7.2012, Verkkomedia.org

 

Senioripuolue liittyi Itsenäisyyspuolueen jäsenjärjestöksi 

SSP ja IPU yhdistävät voimansa, koska näkevät tavoitteidensa olevan yhtenevät ja täydentävän toisiaan.

Senioripuolue on perustettu v. 2006 toimimaan ideologisesti  sitoutumattomana. Sen tarkoituksena on ollut koota eläkeläiset ja lähiaikoina eläkkeelle jäävät kansalaiset toimimaan yhdessä perustuslaillisten oikeuksien ja ihmisarvoisen elämän puolesta.

Tavoitteena on edistää eläkeläisten laillisia taloudellisia ja sosiaalisia oikeuksia.

Edellisten eduskuntavaalien jälken puoluerekisteristä pudonnut Senioripuolue jatkaa toimintaansa itsenäisenä yhdistyksenä. Se painottaa erityisesti hyvien peruspalvelujen turvaamista kaikille kansalaisille ja vanhusväestön oikeudenmukaisempaa kohtelua.

Itsenäisyyspuolue haluaa Suomen eroavan eurosta ja EU:sta, jotta hyvinvointi ja oikeudenmukainen yhteiskuntakehitys voidaan Suomessa turvata. IPU näkee keskeisenä tavoitteena myös sotilasliittokehityksen torjumisen.

IPU ja SSP rakentavat yhdessä organisaatiota, jonka tavoitteena on läpimurto tulevissa valtiollisissa vaaleissa. Suuri muutos on meneillään kansalaisten mielissä. Se tulee muuttumaan toiminnaksi, joka muuttaa Suomen suunnan.

IPU ja SSP haluavat tarjota suomalaisille uskottavan ja luotettavan kanavan muutoksen toteuttamiseen. Yhteistyökumppanit vaativat avointa julkista keskustelua tulevaisuuden vaihtoehdoista.

Anja Koivistoinen
Suomen Senioripuolue ry

Toimitus @ 9.7.2012 14:07


Verkkomedian julkaisemat blogit eivät edusta toimituksen kantaa.
Kaikki blogikirjoitukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä.