BLOGI
Tänään on sunnuntai, 19. huhtikuuta 2015. Sivu on ladattu klo 7:35

Entinen Britannian ulkoministeri: 'Al-Qaidaa ei ole olemassakaan'

Entinen Britannian ulkoministeri Robin Cook antoi lausunnon, joka muistuttaa vaietusta totuudesta liittyen terroristijärjestö 'al-Qaidaan'. Lausunto eroaa siitä, mitä valtamedia haluaa länsimaiden kansalaisten ajattelevan. Mutta BBC toteaa sen myös dokumentissaan: 'On vain propagandaa.'

Uutisblogi: Janus Putkonen
9.7.2012, Verkkomedia.org

 

Entinen Britannian ulkoministeri: 'al-Qaidaa ei ole olemassakaan'

Robin Cook toimi Tony Blairin hallituksessa Britannian ulkoministerinä neljä vuotta (1997–2001), minkä jälkeen hänestä tuli parlamentin puhemies vuoteen 2003 saakka, jolloin hän erosi tehtävistään vastalauseena Irakin sodalle. Tämän jälkeen hänestä tuli kiivas sodan vastustaja ja kriittinen ääni Britanniassa.

Robert Cookin elämä päättyi vuonna 2005 erittäin hämärissä olosuhteissa. Hänen sanotaan kuolleen 59-vuotiaana äkilliseen sydänkohtaukseen lenkkeillesssään Skotlannissa, mutta hänen kuolemansa puhuttaa edelleen tapausta tutkivia kansalaisia.

Robert Cookista tuli nopeasti tunnettu toisinajattelija ja hänen pitkä virkauransa Britannian hallinnossa teki hänen sanomisistaan poikkeuksellisen merkittäviä.

 

Al-Qaidaa ei ole – Robert Cook
 

"Totuus on, ettei ole islamistista armeijaa tai terroristiryhmää nimeltä al-Qaida. Jokainen informoitu tiedustelu-upseeri tietää tämän. Mutta on olemassa propagandakampanja, jolla kansalaiset saadaan uskomaan tällaisen 'paholaiseksi' esitellyn entiteetin olemassaoloon, jolla TV:n katselijat saadaan hyväksymään yhdistynyt kansainvälinen johtajuus sodassa terrorismia vastaan. Maa, joka on tämän propagandan takana, on Yhdysvallat."

 

Lue lisää:

 

BBC:n dokumentti: "al-Qaidaa ei ole"

"Ei ole olemassa sellaista kuin al-Qaida. Maailmassa ei ole sellaista ihmistä, joka voisi sanoa olevansa al-Qaidan jäsen, koska al-Qaida on pelkkä nimitys, jonka Yhdysvaltain hallinto on luonut kuvaamaan kaikkia tappamiaan ihmisiä miehittäessään Afganistania ja Irakia. Kyseistä järjestöä ei ole olemassakaan. Ei ole olemassa mitään salaista terroristiverkkoa. Minkä kohtaamme on kummitusvihollinen, mörökölli, joka on myyty Yhdysvaltain kansalle tukeakseen Bushin hallintoa ja läntistä valtaliittoa."

Katso dokumentti:

 

Katso myös:

Robert Cookin mystinen kuolema – video 

Janus Putkonen @ 9.7.2012 0:52


Verkkomedian julkaisemat blogit eivät edusta toimituksen kantaa.
Kaikki blogikirjoitukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä.