BLOGI
Tänään on keskiviikko, 24. syyskuuta 2014. Sivu on ladattu klo 5:22

Avaaz.org: Vetoomus WTC 7 -tornitalon sortumisen uudesta tutkimuksesta

Vaikka WTC 7:ään ei törmännyt lentokonetta, se luhistui kasaksi rakennusjätettä noin 7 sekunnissa, useita tunteja kaksoistornien tuhon jälkeen. Alkuun viralliset selvitykset puuttuivat kokonaan. Nyt mm. todisteet räjähdeaineiden käytöstä ovat julkisuudessa. Lue ja allekirjoita vetoomus! 

Uutisblogi: VM-toimitus, Avaaz.org
19.5.2012, Verkkomedia.org 

 

Avaaz.org: Vetoomus WTC 7 -tornitalon sortumisen uudesta tutkimuksesta  

WTC:n 47-kerroksisessa rakennuksessa nro 7 (WTC 7) oli CIA:n, Salaisen palvelun ja Yhdysvaltain rahoitustarkastuksen (SEC) toimistot sekä silloisen kaupunginjohtajan hätäkomentokeskus.

Vaikka WTC 7:ään ei törmännyt lentokonetta, se luhistui kasaksi rakennusjätettä noin 7 sekunnissa, useita tunteja kaksoistornien tuhon jälkeen. WTC 7:n tuhosta on pitkälti vaiettu Yhdysvaltain valtamediassa, ja 9/11-komission raportissa jätettiin tapahtuma kokonaan mainitsematta.

Yhdysvaltain hallituksen alainen teknologialaitos NIST sai kongressilta valtuudet selvittää "miksi ja miten WTC 7 luhistui". Laitos tuotti elokuussa 2008 alustavan raportin, jossa ei mainittu, että WTC 7 vajosi osan matkaa vapaasti pudoten. Fyysikon haastettua laitoksen tässä asiassa se myönsi loppuraportissaan, että pilvenpiirtäjä putosi vastuksetta 32 metrin matkan: "vastukseton pudotus noin kahdeksan kerroksen matkalta vapaan pudotuksen kiihtyvyydellä".[1]

Teknologialaitos kuitenkin väitti tämän sopivan yhteen oman, yksinomaan tulipalon aiheuttamaan tuhoon perustuvan teoriansa kanssa. Siinä väitettiin, että tukipylväs numero 79 antoi periksi, mistä seurasi pilvenpiirtäjän tuho. Laitos on kieltäytynyt julkaisemasta tietokonemallinnustaan, eikä sen teorialle pylväästä numero 79 pilvenpiirtäjän täystuhon aiheuttajana ole todisteita.[2]

Teknologialaitos NIST on jo myöntänyt tieteellisenä tosiasiana WTC 7:n vapaan pudotuksen. Nyt pyydämme sitä kertomaan, mitä tämä merkitsee: sitä, että kaikki rakenteellinen vastus poistettiin ainakin 8 kerroksen matkalta tuhoutumisen alkaessa. Eikö tämä edellytä räjähteiden käyttöä? Vaadimme vastausta.

Tuloksena voisi olla aivan erilainen kuva siitä, mitä todella tapahtui syyskuun 11:ntenä vuonna 2001.

Tämä on yhä tärkeää vuonna 2012 siksi, että Yhdysvallat jatkaa lukemattomien ihmisten tappamista niin kutsutussa sodassa terrorismia vastaan perustuen oletukseen, että WTC-iskun tekijät olivat vain muslimeja. Muslimeilla ei olisi ollut hallitun purkamisen suorittamisessa vaadittavaa taitotietoa, välineitä, pääsyä rakennukseen eikä aikaa purkamisen valmisteluun. 

Haluan rauhan itselleni, perheelleni ja ystävilleni samoin kuin miljoonille ihmisille, joita en edes tunne.

 

Vetoomuksen viitteet:

[1] "a freefall descent over approximately eight stories at gravitational acceleration", Final Report on the Collapse of World Trade Center Building 7, NIST NCSTAR 1A, sivu 48.

[2] Suuronnettomuustutkinnan sijaan fyysinen tutkimusmateriaali eli rakennuksen teräsjäänteet tuhottiin ennen tutkimusten alkamista. Kuten tutkimuslaitos toteaa, WTC 7:n terästä ei voitu tutkia, koska "WTC 7:n terästä ei otettu talteen" tutkimuksia varten ("no steel was recovered from WTC 7").

 

Allekirjoita vetoomus uudesta tutkimuksesta:

 

Toimituksen kommentti:

Vuosien saatossa tornitalon tuhon syistä laadittiin useita erilaisia hypoteesejä. Alkuvaiheissa spekuloitiin rakennuksen tankeissa olleen dieselöljyn vaikutuksella ja myöhemmin yhden seinustan kiistellyillä vaurioilla yhdistettyinä (ilmeisen vähäpätöisiin) tulipaloihin.

Vuonna 2006 NIST:n WTC-päätutkija Shyam Sunder totesi, ettei laitos "ole saanut otetta rakennuksesta numero 7". Vuonna 2008 "ote" oli kuitenkin "löytynyt", ja loppuraportissa tuhon syyksi esitettiin yhden teräspylvään – pylvään nro 79 – pettäminen tulipaloissa, minkä seurauksena loput 81 tukipylvästä katkesivat muutamassa sekunnissa. Koko rakennus oli siten – lopullisen virallisen selityksen mukaan – yhden tukipylvään varassa ja sen väitetysti petettyä pilvenpiirtäjän täystuho oli "vääjäämätön".


PÄIVITYS 23.5. Linkki vetoomukseen ei enää toimi. Avaaz.orgille on lähetetty tiedustelu, mitä noin tuhannen huolestuneen ihmisen allekirjoittamalle vetoomukselle on tapahtunut.

PÄIVITYS 23.6. Vetoomus poistettiin epäsopivana, mutta palautettiin muutama viikko myöhemmin laatijan sinnikkyyden ja Avaaz.orgilla suoritetun jäsenkyselyn seurauksena. Se löytyy jälleen yllä linkitetystä osoitteesta.

 

WTC 7:n sortumisen analyysi: miten se laskettiin: (suomenkielinen tekstitys)

 

Arkkitehtien ja insinöörien järjestö 9/11-totuuden puolesta on tuonut julkisuuteen todisteet räjähteiden käytöstä 11.9.2001: 

 

Lisätietoa ja materiaalia mm:

 

 

Toimitus @ 19.5.2012 16:15


Verkkomedian julkaisemat blogit eivät edusta toimituksen kantaa.
Kaikki blogikirjoitukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä.