BLOGI
Tänään on maanantai, 21. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 10:05

Heidi Hautala suojelee hyvä veli-verkostoa

Ministeri Heidi Hautalan päätös vaihtaa kuusi kahdeksasta Finnairin hallituksen jäsenestä ei tule muuttamaan mitään olennaista yhtiössä. Hautala päästi näin Finnairin johdon pälkähästä.

Hautala sanoi tiedotustilaisuudessa, että Mika Vehviläisen 180 000 euron rekrytointikorvaus olisi pitänyt tiedottaa julkisesti. Ei sanaakaan siitä, että kyseessä oli räikeän epäoikeudenmukainen palkkio tilanteessa, jossa henkilöstö pakotetaan orjatöihin. Ei sanaakaan siitä, että Finnairin bonusjärjestelyt ovat ristiriidassa valtion palkitsemisjärjestelyjä koskevan ohjeistuksen kanssa. Hautala ilmoitti, että maksettuja noin kolmen miljoonan euron bonuksia ei tulla perimään takaisin.

Harri Sailas ja Vehviläinen voivat jatkaa tehtävissään, totesi Hautala. Vehviläisen Ilmarisen kanssa tehdyt asuntokaupat ovat tosin poliisin tutkinnan alaisena. Hautala ei myöskään sanallakaan puuttunut järjestelyyn, jossa Finnair maksaa ilmeisen köyhän Vehviläisen hulppean asunnon vuokran. Hautalan mielestä tämä on ilmeisesti täysin hyväksyttävää ja oikeudenmukaista tilanteessa, jossa henkilöstön selkänahasta revitään viimeisetkin riekaleet.

Teksti: Tommi Lievemaa
19.3.2012, Verkkomedia.org

Toimitus @ 19.3.2012 15:07


Verkkomedian julkaisemat blogit eivät edusta toimituksen kantaa.
Kaikki blogikirjoitukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä.