BLOGI
Tänään on torstai, 3. syyskuuta 2015. Sivu on ladattu klo 22:12

Kirja: Salainen asiakirja No 1 - Oliko WTC tilaustyö? (Osa 33)

Sanan ”salaliitto” merkityksestä ovat miltei kaikki yksimielisiä. Salaliitto on jotain kätkettyä ja hämäräperäistä jolla on ilkeämieliset tavoitteet. Avointa salaliittoa ei voi olla, koska sitä kutsutaan silloin hyväntekeväisyydeksi. Salaliittoteoria on taas jotain aivan muuta, sillä silloin vain epäillään että jokin salaliitto on olemassa. 

Teksti: Sven-Olof Jakobsson
8.1.2012, Verkkomedia.org 

 

Sisällys:

 

Oliko WTC tilaustyö? Osa 33

Tämän päivän maailmassa on salassa toimivien järjestöjen toiminta aktiivisempaa kuin koskaan ja kun samalla pohtii mihin suuntaan maailma on kehittynyt, voi itse kukin päätellä kummasta on kyse. Hyväntekeväisyydestä ei ainakaan. Jos esimerkiksi pohtii maailman suuria tragedioita, kuten vallankumousta ja maailmansotia, löytyvät niiden aiheuttajat hyötyvien joukosta. Eivät sodat syty sattumalta, niiden taustalla ovat miltei aina taloudelliset laskelmat.

Demokraattisia pelisääntöjä noudattavan valtion on kuitenkin vaikea käynnistää sotia ilman kansansa tukea ja siksi on tuki saatava konstilla millä hyvänsä. Kun Hitler ennen toisen maailmansodan syttymistä yritti saada kansan mielipiteet kääntymään toisia puolueita vastaan, sytyttivät natsit Eduskuntatalon tuleen 27. helmikuuta 1933.

Tämän järkyttävän tapauksen seurauksena kansalaisoikeudet kumottiin ja vain muutama kuukausi tämän kauhean tapahtuman jälkeen oli Saksa muuttunut demokratiasta puhdasoppiseksi diktatuuriksi. Se on klassinen esimerkki Friedrich Hegelin tekniikasta, Teesi, Antiteesi Synteesi, eli Ongelma Reaktio Ratkaisu.

Samantapaisen näytelmän sai maailma kokea USA:ssa 11.9.2001, Josta syntyi Patriot Act II, eli kongressin ohittava poikkeustilalaki, jonka presidentti saa käyttöönsä pienellä kynän liikkeellä.

World Trade Centerin ja Pentagonin käsittämättömien iskujen seurauksena alettiin syyllisiä peräävien katseita kääntää kohti Lähi-itää, rikkaiden öljyalueiden suuntaan. Näin tapahtuikin aluksi, etenkin, kun todisteita al-Quaidan ja sen pääsuunnittelijan Osama bin Ladenin osallisuudesta aseina käytettyjen lentokoneiden kaappaukseen alkoi ropista pikatahtiin. Löydettiin muun muassa hylätty auto jossa arabiankielisiä, lentokoneen ohjaajankurssiin viittaavia dokumentteja, karttoja, jne. Nopeasti ilmestyi myös maailman TV-ruutuihin yhdeksäntoista syylliseksi oletetun terroristin kuvat ja nimet.

Perusteluja kaivettiin esiin lisää. Afganistanissa katsottiin olevan terroristien tärkein koulutuskeskus ja Irakista oli puolestaan muodostunut suuri uhka länsimaailmalle terroristien tukijana ja hallussaan olevan raskaan joukkotuhoaseistuksensa vuoksi.

Kun USA liittolaisineen hyökkäsi, Afganistaniin, tuhottiin massiivisilla pommituksilla maassa se, mitä venäläisten jäljiltä vielä oli jäänyt tuhoamatta, mutta bin Ladenia ei löydetty. Ei löydetty myöskään joukkotuhoaseita Irakista. Saddam Husseinikin löytyi vasta kun tuhansia amerikkalaisia sotilaita ja ”kapinoivia” irakilaisia oli saanut surmansa tai haavoittunut ja tällä hetkellä tuntuu jo lähes mahdottomalta saada tappamista loppumaan.

USA:ssa jatkui sillä aikaa hirmutekojen tutkinta Hallituksen asettamien tutkijoiden toimesta. Myös tuhoutuneita kohteita rakentaneet ja raivanneet tahot tekivät omia tutkimuksiaan ja kysymyksiä ilmaantui pitkin matkaa, kun todellisuus osoitti aivan muuta kuin viralliset väittämät. Noin kolmentuhannen menehtyneen omaiset vaativat Hallitukselta vastauksia, jotka eivät olleet tyydyttäviä. Se johti New York 9/11 Totuus-liikkeen syntymiseen. Se järjestää mielenosoituksen WTC:n raunioalueella joka lauantai.

USA:ssa epäilevät yhä useammat, että 11. syyskuuta 2001 tapahtumat olivat sisäpiirin tilaustöitä. Liian monet todisteet viittaavat siihen ja nyt on menestyvä asianajaja Stanley Hilton veronmaksajien ja uhrien omaisten nimissä nostanut syytteen presidentti Bushia vastaan hänen osallisuudestaan tihutöihin.

Syytettä tukee suuri joukko rakennuksiin ja niiden tuhoutumiseen liittyviä asiantuntijoita eri aloilta. Esimerkiksi tornissa käytetyn teräksen laatututkimuksista vastaava laboratorio vakuuttaa, että on mahdotonta aiheuttaa mitään vakavampaa vahinkoa teräsrakenteille niissä olosuhteissa joissa ne antoivat periksi. Aika oli siihen aivan liian lyhyt ja palavan lentobensiinin aiheuttama lämpötila liian alhainen. Lisäksi olivat kaikki teräspalkit palosuojattu paksulla asbestikerroksella. Koska ei edes koneen mustia laatikoita löydetty, vaikka ne ovat lähes tuhoutumattomia, oletetaan jonkin muun aiheuttaneen täydellisen tuhon.

Ihmetystä herättää myös rakenteiden lähes täydellinen mureneminen ja siitä johtuva valtava pölynmuodostus. Tuli oli muutoinkin niin intensiivistä, että rauniot paloivat vielä kolme kuukautta tapahtuman jälkeen vaikka niille koko ajan ruiskutettiin runsaasti vettä. New Yorkin johtava patologi tri Michael Baden ihmettelee puolestaan suuren osan ruumiista ”höyrystyneen” tunnistamattomiksi. Sellaista tapahtuu vain jos lämpötila nousee yli 1100 C asteeseen, mikä tässä tapauksessa tuntuu mahdottomalta. Ja vaikka olisi noussutkin, ei edes siinä tapauksessa teräspalkkien lämpötila olisi voinut nousta 250 astetta korkeammaksi 30 minuuttia kestäneessä tulipalossa.

Entinen itäsaksalainen fyysikko, joka on ollut kehittämässä infrapunasädeasetta Neuvostoliitolle, kertoi AFP:lle, että infrapunalämpösäde voisi aiheuttaa vastaavan tuhon. Siihen viittaa myös, että WTC:n tornit paloivat niin nopeasti ja kuumasti. 

Se näkyi myös siitä, kuinka pahasti ympäröivät rakennukset kärventyivät ja että syntyi niin kutsuttu plasmoidinen pilvi. (Kuva yllä) Sellainen koostuu kuumennetusta ionisoidusta kaasusta joka syntyy ja kehittyy juuri kun infrapunalämpösädettä käytetään.

Pentagoniin törmänneen koneen tapausta myös ihmetellään, koska alumiinirakenteinen kone oli lävistänyt kuusi vahvasti raudoitettua betoniseinää aivan maan rajassa ja lentänyt siten vaaka-asennossa ja niin matalalla, että sen olisi pitänyt koskettaa maata ennen törmäystä. Suuri hämmennyksen aihe kuitenkin on, että sen rakennuksen ulkoseinään tekemä reikä on huomattavan kapea lentokoneen kokoon verrattuna, eikä siipien tai peräsimen jättämiä jälkiä ollut lainkaan havaittavissa.

Yllä oleva kuva osoittaa väitetyn Boeing 757 koneen oikeassa mittakaavassa ja sen tulosuunnan. Koneen osia, kuten moottoreita, siipiä tai peräsimiä, ei näkynyt lainkaan seinän ulkopuolella. Seinää purettiin laajalta alueelta kovalla kiireellä heti tapahtuman jälkeen. Oliko kyseessä edes lainkaan Boeing 757 kone, vai oliko se Global Hawk tai Cruising Missile ohjus, jotka armeijan mukaan oli heidän varastostaan kadonnut?

Se selittäisi rakennuksen saamat vauriot aivan toisin, kun jos kevytrakenteinen lentokone olisi ollut kyseessä. Lisää epäilyjä tähän suuntaan syntyi, kun Bushin hallinto kielsi ehdottomasti asiantuntijoilta rikostutkimukset sekä WTC:n että Pentagonin raunioalueella. Tutkimuksia suorittivat ainoastaan FEMA ja FBI:n 7.000 miehen vahvuinen Tutkintakomissio, joidenka raportit eivät kerro paljoakaan tapahtumista.

USA:n hallituksen ja CIA:n osallisuudesta 11.9 iskuihin on siis esitetty monenlaisia väitteitä. Muodosta oma mielipiteesi asiasta avaamalla tässä ”petosdollarissa” olevia Internet-osoitteita. Hämmästyt takuulla! Katso myös: www.11syyskuu.org/ joka kertoo asiat suomeksi.

 

<<< Edellinen *** Seuraava >>>

 

***

 

Ote loppusanoista:

"Kaikki tässä kerrottu on kuitenkin pyritty tuomaan esiin vain tietona, ei väittäminä. Päätelmän asioiden totuudellisuudesta tekee kukin lukija omalta kohdaltaan aina itse. Kun olet lukenut kirjan, anna tai lainaa se ystävällesi. Koska asia on tärkeä, ei kirjan sisältö ole ”Copyright” eli tekijänoikeuslailla suojattua. Sitä saa vapaasti lainata lähde mainitsemalla, sillä tieto on ainoa keino, jolla voimme kohdata edessämme olevat uhkatekijät."

Sven-Olof Jakobsson

 

Voit tilata kirjan omaksi Täältä

Toimitus @ 8.2.2012 21:05


Verkkomedian julkaisemat blogit eivät edusta toimituksen kantaa.
Kaikki blogikirjoitukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä.