BLOGI
Tänään on perjantai, 4. syyskuuta 2015. Sivu on ladattu klo 13:22

Kirja: Salainen asiakirja No 1 - RIIA (Osa 19)

Kansainvälisten kysymysten kuninkaallinen instituutti, eli RIIA, sai alkunsa brittiläis-amerikkalaiseliitin toimesta Versaillen rauhankonferenssissa vuonna 1919. Samalla perustettiin myös sen Amerikassa toimiva vastine, CFR, eli Ulkomaansuhteiden neuvosto.

Teksti: Sven-Olof Jakobsson
6.1.2012, Verkkomedia.org

 

Sisällys:

 

RIIA Osa 19

RIIA:lla on suunnaton vaikutusvalta brittiläiseen ja globaaliin politiikkaan. Sen ytimen muodostaa erittäin salaperäinen eliittiryhmä, joka tarkoin pitää jäsentensä nimet salassa julkisuudelta. Silti se ohjaa Englannin ulkopolitiikkaa suvereenisti, eli on käytännössä maan ulkoministeriö.

Myös CFR hallitsee USA:n ulkopolitiikkaa, mutta ei aivan niin salassa kuin sen brittiläinen yhteistyökumppani ja niinpä tiedämme, että miltei koko USA:n hallitus on miehitetty CFR:n jäsenillä. CFR:n jäsenistössä on kaikkiaan noin 3000 yhteiskunnan korkeimpiin kerrostumiin lukeutuvaa henkilöä. Vaikka RIIA ja CFR ohjaavatkin maidensa ulkopolitiikkaa, ne eivät ole valtiollisia laitoksia, vaan yksityisiä salaseuroja.

Toisen maailmansodan jälkeen syntyi niiden rinnalle kolme uutta solua, Bilderberg-ryhmä vuonna 1954, Rooman Klubi 1968 ja Trilateraalinen komissio 1973. Näin oli luotu tehokas manipuloinnin verkosto, jonka vaikutusvalta on monin verroin suurempi kuin yhdenkään kansan valitseman hallituksen. Yhteistä näille järjestöille on maailmanhallituksen aikaansaaminen ja että niitä valvoo Pyöreä Pöytä. Amerikassa nimi on Inquiry Group.

Järjestöjen jäsenet ovat kansainvälistä eliittiä, jotka työskentelevät vaikutusvaltaisilla paikoilla toteuttaen annettuja tehtäviä. Monet heistä eivät tosin tiedä mihin niillä pyritään tai että heitä hyväksikäytetään. Samoin kuin Pyöreän Pöydän organisaatiossa on myös sen peitejärjestöissä määrätty sisäpiiri, joiden ulkopuolella olevista jäsenistä monet ovat vaikutusvaltansa vuoksi käyttökelpoisia toteuttamaan vain pientä osuutta globaalin eliitin suuresta suunnitelmasta. He eivät ole tietoisia manipuloijia, kuten eliitin ydin, joka yksin tuntee suuren suunnitelman täydellisen sisällön. Myös näissä saattaa olla hyväuskoisia idealisteja, kuten historian professori Carroll William Quigley, joka pyöreän Pöydän sisäpiiriläisenä meni ja paljasti 1349-sivuisessa kirjassaan ”Tragedy and Hope” edellä mainittuja asioita. Myös amerikkalainen Gudurus on kirjoittanut samoista asioista erittäin paljastavan kirjan ”The New World Order.”

RIIA:n presidenteistä on esimerkiksi lordi Peter Carrington myös entinen Englannin ulkoministeri, entinen NATO:n pääsihteeri ja Trilateraalisen komission ja Kolmensadan komitean jäsen sekä toiminut Bilderberg-ryhmän puheenjohtaja 1991-98. Lordi Roy Jenkins of Hillhead on puolestaan entinen talousministeri ja Trilateraalisen komission perustajajäsen ja Bilderbergiläinen. Lordi Callaghan of Cardiff on entinen pääministeri, entinen ulkoministeri ja Bilderbergläinen.

Presidentit, pääministerit ja maailman poliittiset vaikuttajat, jotka esitelmöivät Instituutissa, ovat ”Chatman House-säännön” suojaamia ja velvoittamia. Se tarkoittaa, että kun tämän säännön alainen kokous pidetään, saavat osallistujat vapaasti käyttää sen antamaa tietoa, mutta ei paljastaa puhujien tai muiden osallistujien nimiä tai että tieto on lähtöisin Instituutin järjestämästä kokouksesta.

RIIA:n toimintaa rahoittavat edelleenkin sen alulle panneet tahot kansainväliset suuryritykset ja pankit, suuret öljy-yhtiöt, hiilen- ja sähköntuottajat sekä ydinvoimaviranomaiset. Muita tärkeitä jäsenorganisaatioita on suuri määrä kuten, Englannin valtionkirkko, Afrikan kansalliskongressi ANC ja Amnesty International.

RIIA:n tukeviin tiedotusalan organisaatioihin kuuluvat maailman kaikki tärkeimmät radio- ja TV-yhtiöt sekä aikakausi- että päivälehdet. Ei siis ihme, ettei RIIA:n suunnattomasta vaikutusvallasta koskaan mainita mitään joukkotiedotusvälineissä.

Myös brittiläiset veronmaksajat rahoittavat RIIA:a, eikä ulkoministeriön kautta, vaan myös puolustusministeriön, talousministeriön, ympäristöministeriön, kauppa- ja teollisuusministeriön, tullilaitoksen ja monien muiden tahojen kautta.

Keskusjohtoisen Euroopan Liittovaltion luominen on tärkeä askel matkalla kohti uutta maailmanjärjestystä. Se on jopa tärkeämpi kuin monien sitä ajavien maiden oma taloudellinen asema ja sopusoinnussa salaseurojen yleisesti noudattaman käytännön kanssa, että uskollisuus kulttia kohtaan on suurempi kuin omaa kansaa kohtaan.

RIIA on myös rakenteeltaan samanlainen kuin salaseurat yleensä, eli etteivät ihmiset, jotka ovat sen kanssa tekemisissä, tiedä miten sitä käytetään. Se on esimerkiksi lobbausjärjestönä oivallinen, koska se voi virallisen hallitusvallan ulkopuolella järjestellä sopimuksia ja tapahtumia yleisön ja kansan valitsemien yhteisöjen tietämättä. Ja kaiken lisäksi se toimii läheisesti yhdessä brittiläisen kuningashuoneen ja tiedustelupalvelun kanssa, mikä tekee siitä mahtavan vallankäytön välineen salaisessa hallituskoneistossa.

 

<<< Edellinen *** Seuraava >>>

 

***

 

Ote loppusanoista:


"Kaikki tässä kerrottu on kuitenkin pyritty tuomaan esiin vain tietona, ei väittäminä. Päätelmän asioiden totuudellisuudesta tekee kukin lukija omalta kohdaltaan aina itse. Kun olet lukenut kirjan, anna tai lainaa se ystävällesi. Koska asia on tärkeä, ei kirjan sisältö ole ”Copyright” eli tekijänoikeuslailla suojattua. Sitä saa vapaasti lainata lähde mainitsemalla, sillä tieto on ainoa keino, jolla voimme kohdata edessämme olevat uhkatekijät."

Sven-Olof Jakobsson

 

Voit tilata kirjan omaksi Täältä

Toimitus @ 6.1.2012 17:13


Verkkomedian julkaisemat blogit eivät edusta toimituksen kantaa.
Kaikki blogikirjoitukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä.