BLOGI
Tänään on lauantai, 23. toukokuuta 2015. Sivu on ladattu klo 8:45

Kirja: Salainen asiakirja No 1 - CFR - Council of Foreign Relations (Osa 18)

CFR, eli Ulkomaansuhteiden neuvosto, perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1921. Se eroaa samaan aikaan perustetusta brittiläisestä vastineesta RIIA:sta siinä, että sen jäsenluettelo on julkinen ja täten voidaan todeta, että neuvoston perustamisesta lähtien on jokainen amerikkalainen presidentti, Ronald Reagania lukuun ottamatta, ollut CFR:n jäsen.

Teksti: Sven-Olof Jakobsson
4.1.2012, Verkkomedia.org
 

Sisällys:

 

CFR – Council of Foreign Relations Osa 18

Samoin on miltei jokainen ulkoministeri ollut, kuten myös useimmat presidentti- ja varapresidenttiehdokkaat, joista monet ovat olleet myös Bilderberg-ryhmän ja/tai Trilateraalisen komission jäseniä. Samoin on kymmenen viimeistä CIA:n pomoa kuulunut neuvostoon, eli CFR on valvonut Yhdysvaltain keskustiedusteltupalvelun toimintaan miltei koko sen olemassaolon ajan. CFR hallitsee siis suvereenisti Yhdysvaltojen ulkopolitiikkaa, riippumatta siitä, mikä puolue milloinkin on hallitusvastuussa. Kaikkiaan lukeutuu CFR:n jäsenistöön yli kolmetuhatta vaikutusvaltaisinta amerikkalaista.

Vuonna 1988 ilmestyi kirja The Shadows of Power, jossa James Perloff paljastaa YK:n todellisen syntyhistorian. 7. tammikuuta 1943 oli ulkoministeri Cordell Hull muodostanut viiden CFR:n jäsenen kanssa ohjauskomitean muotoilemaan ehdotusta Yhdistyneiden Kansakuntien perustamiseksi Kansainliiton tilalle. Idean oli ensimmäisenä esittänyt yksi CFR:n perustajista, Isaiah Bowman, joka oli myös eversti Mandell Housen johtaman Inquiry Group:in jäsen, (amerikkalainen Pyöreä Pöytä). Työstettyään ehdotusta parisen vuotta esitti komitea 15. kesäkuuta 1945 luonnoksen presidentti Franklin D. Rooseveltille. Presidentti hyväksyi suunnitelman ja jo 26. kesäkuuta 1945 allekirjoittivat San Franciscoon kokoontuneet viidenkymmenen kansakunnan edustajat YK:n perustusasiakirjan. Yhdysvaltojen delegaation muodosti 74 henkilöä, jotka kaikki olivat CFR:n jäseniä.

USA:n delegaation jäsenistä voi mainita Rockefellerin Chase Manhattan Bankin hallituksen puheenjohtajan ja yhdeksän presidentin neuvonantajana toiminut John J. McCloy, joka oli CFR:n perustajajäsen ja joka Rudolf Hessin ja Hermann Göringin kutsumana istui Berliinin olympialaisissa Hitlerin kanssa tämän omassa aitiossa. John Foster Dulles, myös perustajajäsen ja Hitlerin tukija, toimi USA:n ulkoministerinä vuosina 1953-59.

 

Adolf Hitler ja Hermann Göring Berllinin olympialaisissa

 

Yhdistyneiden Kansakuntien toteutuminen oli yksi etappivoitto järjestön pyrkimyksessä kohti uutta maailmanjärjestystä. Tämä on kirjattu selvästi myös CFR:n asiakirjaan joka määrittelee Amerikan ulkopolitiikan perustavoitteet:

 

”rakentaa uusi kansainvälinen järjestys, minkä täytyy olla vastaus maailman pyrkimyksille rauhaan sekä sosiaaliseen ja taloudelliseen muutokseen… sisältäen valtioita luokitellen itsensä sosialistisiksi.”

 

CFR:n ajaman uuden maailmanjärjestyksen ydinkysymyksen nosti pöydälle kontra-amiraali Chester Ward, kun hän viidentoista vuoden jälkeen luopui CFR:n jäsenyydestä. Chester Ward oli huomannut kuinka CFR:n kansainväliset pankkiirijäsenet olivat upottamassa Yhdysvaltojen itsenäisyyden ja riippumattomuuden mahtavaan maailmanhallitukseen. Näiden tavoitteena kun ainoastaan oli saada pankkimonopoli vallalta, joka saa maailmanhallituksen johdon. Amiraali Ward kirjoittaa CFR:n toimintatavoista:

 

”Kun CFR:n määräävät jäsenet ovat päättäneet, että Yhdysvaltojen hallituksen tulee omaksua määrätty toimintatapa, CFR:n hyvin tehokkaat tutkimuselimet pannaan töihin järkiperäisten ja tunteellisten perusteiden luomiseksi tukemaan uutta politiikkaa ja tekemään tyhjäksi ja saattamaan häpeään kaikki vastustus niin älyllisesti kuin poliittisestikin.”

  
<<< Edellinen *** Seuraava >>>

 

***

 

Ote loppusanoista:

 

"Kaikki tässä kerrottu on kuitenkin pyritty tuomaan esiin vain tietona, ei väittäminä. Päätelmän asioiden totuudellisuudesta tekee kukin lukija omalta kohdaltaan aina itse. Kun olet lukenut kirjan, anna tai lainaa se ystävällesi. Koska asia on tärkeä, ei kirjan sisältö ole ”Copyright” eli tekijänoikeuslailla suojattua. Sitä saa vapaasti lainata lähde mainitsemalla, sillä tieto on ainoa keino, jolla voimme kohdata edessämme olevat uhkatekijät."

Sven-Olof Jakobsson

 

Voit tilata kirjan omaksi Täältä

 

Toimitus @ 4.1.2012 22:54


Verkkomedian julkaisemat blogit eivät edusta toimituksen kantaa.
Kaikki blogikirjoitukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä.