BLOGI
Tänään on keskiviikko, 2. syyskuuta 2015. Sivu on ladattu klo 15:47

Kirja: Salainen asiakirja No 1 - Vapaamuurariloosi Grand Orient (Osa 5)

Vapaamuurariloosi Grand Orient oli niin kutsutun Ranskan vallankumouksen takana, mitä eivät tietosanakirjat kerro. Vapaamuurarit myöntävät tämän itse julkaisussaan Humanisme numerossa 240 kesäkuussa 1998. He mainitsevat siinä, että väkivallanteko oli heidän työnsä ja että vapaamuurari Roland julisti Ranskan tasavallan 21. syyskuuta 1792.

Teksti: Sven-Olof Jakobsson
21.12.2011, Verkkomedia.org


Sisällys:

 

Vapaamuurariloosi Grand Orient, osa 5

Moni ei tiedä myöskään, että Ranskan vallankumouksen kansalliskaartin päällikkönä vuonna 1789 toiminut Joseph Mortier de Lafayette oli erittäin mahtava vapaamuurari. 25. joulukuuta 1775 hän perusti La Canduer ‑loosin Pariisissa ja vuonna 1777 suurloosin USA:n Pennsylvaniassa. 1792 hän pakeni Ranskasta teloitushysterian riehuessa pahimmillaan.

Grand Orient merkitsi verityönsä väkevällä tavalla, kuten rakentamalla obeliskeja sellaisiin suuriin kaupunkeihin, jotka olivat täysin heidän hallinnassaan. Pariisin pystyttivät he egyptiläisen Osiris-obeliskin sille paikalle, jossa kuningas Ludvig XVI ja kuningatar Marie Antoinette teloitettiin. Paikkaa kutsuttiin 1790-luvulla Vallankumouksen aukioksi, mutta tänään se tunnetaan Place de la Concordena, Rauhan aukiona. Eräänlaisena obeliskin kummina toimii Pariisissa Osiris-loosi. Washingtonissa on vastaava obeliski Valkoista taloa vastapäätä, ja nyt pystytetään sen tapaista myös tuhotun WTC:n paikalle New Yorkiin. Sen korkeudeksi tulee 1776 jalkaa, mikä kyllä kuvaa Yhdysvaltojen, mutta ehkä ensisijaisesti kuitenkin illuminatian perustamisvuotta.

Grand Orient, kuten muutkin vapaamuurarit, käyttävät myös monenlaisia symboleja vaikuttaakseen ympäristöön. Tällaisia ovat esimerkiksi kolmiot ja pyramidit. Kolmion sivut edustavat vapautta, tasa-arvoa ja veljeyttä. Heidän palvomassaan pyramidissa on 13 kivikerrosta ja kiviä yhteensä 33. Myös pentagrammi eli viisisakarainen tähti auttaa vapaamuurareita, koska pahoista voimista tulee silloin kuuliaisia. Maagiset neliöt ovat kirjainjärjestelmiä, jotka edustavat maagikon sisäisiä toiveita ja toteuttavat ne. Vapaamuurareille symbolisia lukuja ovat 3, 13, 33 ja 666.

Grand Orient on puhtaasti poliittinen vapaamuurarijärjestö. Sen vaikutusvalta Euroopassa on erittäin suuri, ja se käyttää sitä tehokkaasti myös Euroopan unionissa. Loosin vaakunassa on kuvattuna kaikkinäkevä silmä, 40 viisisakaraista tähteä, vasara ja käärme, joka puree omaa häntäänsä

 

 

Yhdysvaltain dollarin takapuolella on kuvattuna illuminaattien sinetti, pyramidi, jonka leijuvan yläosan sisältä katsoo ”kaikkinäkevä silmä”. Sokkelissa on Illuminatian ja Pohjois-Amerikan yhteinen perustamisvuosi 1776 roomalaisin numeroin ja alla teksti Uusi Maailman Järjestys. Oikealla sinetin kääntöpuoli, jossa on runsaasti vapaamuurareiden symboleja.

 

 <<< Edellinen *** Seuraava >>>

 

***

 

Ote loppusanoista:

"Kaikki tässä kerrottu on kuitenkin pyritty tuomaan esiin vain tietona, ei väittäminä. Päätelmän asioiden totuudellisuudesta tekee kukin lukija omalta kohdaltaan aina itse. Kun olet lukenut kirjan, anna tai lainaa se ystävällesi. Koska asia on tärkeä, ei kirjan sisältö ole ”Copyright” eli tekijänoikeuslailla suojattua. Sitä saa vapaasti lainata lähde mainitsemalla, sillä tieto on ainoa keino, jolla voimme kohdata edessämme olevat uhkatekijät."

Sven-Olof Jakobsson

 

Voit tilata kirjan omaksi Täältä

Toimitus @ 21.12.2011 13:09


Verkkomedian julkaisemat blogit eivät edusta toimituksen kantaa.
Kaikki blogikirjoitukset ovat kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä.