UUTISMONITORI
Tänään on lauantai, 19. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 17:38

Miljoonat ihmiset vaativat lopettamaan Syyrian sisäisiin asioihin puuttumisen

Maailman ammattiliittojen federaation (World Federation of Trade Unions, WFTU) pääsihteeri vaati maanantaina Syyrian sisäisiin asioihin puuttumisen välitöntä lopettamista. WFTU edustaa noin 82 miljoonaa ammattiliittojen jäsentä.

Lähde: Prensa Latina
Toimittaja: Heikki Sipilä
18.9.2012, Verkkomedia.org

 

Miljoonat ihmiset vaativat lopettamaan Syyrian sisäisiin asioihin puuttumisen 

Damaskoksessa julkaistussa kirjelmässä, joka on osoitettu YK:n pääsihteeri Ban Ki-moonille, WFTU vaatii antamaan syyrialaisille mahdollisuuden päättää omasta tulevaisuudestaan demokratian ja vapauden pohjalta.

WFTU sanoo olevansa erittäin huolestunut edelleen jatkuvasta väkivallasta Syyriassa ja siitä, että taantumuksellisten hallitusten, monarkkien ja emiirien toimesta Syyriaan lähetetään suunnitelmallisesti rahaa ja aseita, joita käytetään ihmisten tappamiseen.

Kirjelmässä todetaan, että imperialistinen puuttuminen Syyrian asioihin on rikos ja sanotaan, että YK kantaa suuren vastuun tällaisten menettelytapojen käyttämisestä ja korostetaan, että on tärkeää lopettaa ulkoinen puuttuminen Syyrian asioihin ja saada väkivaltaisuudet päättymään.

WFTU:n julkilausuma ajoittui YK:n ihmisoikeusneuvoston maanantaina Genevessä alkaneeseen kokoukseen, jossa vaaditaan hylkäämän kaikki pyrkimykset, jotka edistävät sotilaallista väliintuloa Syyriassa ja annetaan tuki poliittiselle ratkaisulle, joka on ainoa keino kriisin ratkaisemiseksi.

 

 Prensa Latina / KOMINFORM

Heikki Sipilä @ 18.9.2012 13:32


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:
Millions of People Demand End of Interference in Syria

Damascus, Sep 17 (Prensa Latina) Secretary General of the World Federation of Trade Unions, grouping 82 million members, demanded today the immediate cessation of foreign interference in the internal affairs of Syria. 

  • China Rejects Foreign Interference in Syria
  • Wave of Violence Continues in Syria
  • UN: Foreigners in Opposition Groups in Syria 

In a letter released here and addressed to UN Secretary General Ban Ki-moon, the WFTU calls for giving the Syrian people the chance to decide on their future with democracy and freedom.