UUTISMONITORI
Tänään on lauantai, 19. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 7:38

Putinin lähipiirin kansanedustaja: USA janoaa suursotaa - maailman yhdistyttävä fasismia vastaan

Evgeni Fedorov on Yhtenäisen Venäjän kansanedustaja ja Putinin asiamies. Hän peräänkuuluttaa kansojen yhdistymistä anglosaksien fasistista diktatuuria ja aggressiota vastaan. Fedorovin mukaan suursodan syttyminen on vielä ehkäistävissä, mikäli valtiot muodostavat yhteisen rintaman Yhdysvaltoja vastaan.

Lähde: Evgeni Fedorovin blogisivusto
Toimituksen käännöspalvelu
7.8.2012, Verkkomedia.org

 

Putinin lähipiirin kansanedustaja: USA janoaa suursotaa - maailman yhdistyttävä fasismia vastaan 

Yhtenäisen Venäjän kansanedustaja Evgeni Fedorov kertoi arabialaiselle medialle, että Yhdysvallat vasalleineen yrittää muuttaa vallitsevaa maailmanjärjestystä suursodan kautta (Lähi-idän tapahtumat).

USA piiloutuu ihmisoikeusretoriikan taakse, vaikka todellisuudessa se jatkuvasti ryöstää muita valtioita. Yhdysvallat kuluttaa yli puolet maailman tuotannosta alistamalla muita dollarin ja sotilaallisen voiman avulla – sen takia USA ei pysty selviytymään ilman sotia.

Fedorov argumentoi, että Euroopan maat ovat tavallaan miehitetty (jolloin niiden on pakko toimia USA:n käskyn mukaan). Fedorov ei usko, että USA:n kansa pystyisi yksin syrjäyttämään ahnetta ja sodanhimoista eliittiään, vaan kaikkien kansojen on yhdistyttävä aggressoria vastaan suursodan ehkäisemiseksi.

Fedorov kritisoi niitä maita, jotka ovat liittoutuneet USA:n kanssa suursotaa varten. Kansanedustajan mielestä suursodan syttyminen on vielä ehkäistävissä, mikäli valtiot muodostavat yhteisen rintaman Yhdysvaltoja vastaan.

Fedorov varoittaa, että suursota nykyisissä oloissa tarkoittaisi valtavia uhrimääriä ympäri maailman.

Toimitus @ 7.8.2012 19:33


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:
USA janoaa suursotaa

Venäjänkielinen sivusto: