UUTISMONITORI
Tänään on lauantai, 19. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 22:33

Pitäisikö Washingtonin Al Qaedaa tukevat poliitikot pidättää?

Taistelussa Al Qaidaa tai vastaavia vastaan tai näiden pahojen poikien tukemisesta USA:n hallitus on määrännyt mm. murhaamaan ihmisiä ympäri maailmaa ilman oikeudenkäyntiä tai jopa ilman laillista syytettä, kiduttamaan ihmisiä sekä leimaamaan kenet tahansa amerikkalaisen terroristeiksi.
 
Lähde: GlobalResearch
Toimittaja: Seppo KJ Utria
4.8.2012, Verkkomedia.org

 
 
Pitäisikö Washingtonin Al Qaedaa tukevat poliitikot pidättää?
 
Taistelussa Al Qaidaa tai vastaavia vastaan tai näiden pahojen poikien tukemisesta USA:n hallitus on määrännyt:
  • murhaamaan ihmisiä ympäri maailmaa ilman oikeudenkäyntiä tai jopa ilman laillista syytettä…
  • koskien jopa USA:n kansalaisia jotka elävät Amerikassa
  • epämääräiseksi ajaksi karkottamaan kenet tahansa amerikkalaisen – ilman laillista oikeudenkäyntiä
  • kiduttamaan ihmisiä
  • koskee myös Amerikan maaperällä eläviä
  • leimaamaan kenet tahansa amerikkalaisen terroristiksi
 
Toisin sanoen hallitus on kumonnut perustuslain ja tuhonnut kansalaisten vapauden ja oikeudet taistellessaan Al Qaedaa ja sen kanssa liittoutuneita vastaan.
 
Ja nyt hallitus tukee itse rahallisesti, aseellisesti ja logistisesti Al Qaedaa ja sen liittolaisia monissa maissa, mm. Syyriassa, Iranissa ja Libyassa.
 
Eikö tämä tarkoita, että Amerikan sekä sotilas- että lakia säätävien viranomaisten tulisi pidättää, karkottaa maasta, leimata terroristeiksi, kiduttaa ja tappaa ne, jotka tällaiseen tukeen syyllistyvät?
 
Global Research
 
 
Toimittajan kommentti:
 
Al Qaedahan on hallituksen itse sepittämä satu, jossa Osama näytteli keskeistä roolia aikaisemmin.
 
Tämä myyttinen tarina uppoaa yhä liian monen heikkopäisen ja hyväuskoisen tajuntaan ja sitä valtamedia siksi innokkaasti ruokkii.
 
Todellisuudessa kyse on itse itselle luodusta ja ylläpidetystä vihollisesta, jotta sotilaille ja aseteollisuudelle olisi töitä ja jotta nwo-agenda etenisi.
Seppo K.J. Utria @ 4.8.2012 0:03


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:
Should We Arrest D.C. Politicians for Supporting Al Qaeda? The Insanity of Government Policy

In the name of “fighting Al Qaeda or associated forces” or those who “support” those bad guys, the U.S. government has authorized:

In other words, the government has shredded our constitution and destroyed our freedom and liberties in order to fight Al Qaeda and associated forces.

And yet the government is itself supporting – with money, arms, and logistical support – Al Qaeda and associated forces in a number of nations.

The U.S. is supporting Al Qaeda and other terrorists in Syria. America funds terrorist groups within Iran. And we supported Al Qaeda terrorists in Libya (and here).

Does that mean that American military and law enforcement personnel should arrest, indefinitely detain, label as “terrorists”, torture or assassinate those in D.C. who are authorizing the support?