UUTISMONITORI
Tänään on torstai, 17. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 3:49

Syyrian puolustusministeri kuollut itsemurhapommituksessa Syyrian Damaskoksessa

Useiden Syyrian hallituksen viranomaisten kerrotaan loukkaantuneen vakavasti itsemurhapommittajan iskettyä kansallisen turvallisuuden rakennukseen Damaskoksessa. Syyrian televisio kertoo, että maan puolutusministeri on saanut surmansa.

Lähde: RT, Breaking News
Toimittaja: Janus Putkonen
18.7.2012, Verkkomedia.org

 

Syyrian puolustusministeri kuollut itsemurhapommituksessa Syyrian Damaskoksessa

Ehdimme tänään aikaisemmin uutisoimaan, että tilanne Damaskoksessa olisi saatu viranomaisten hallintaan, mutta itsemurhapommitukselta maan pääkaupunki ei ainakaan ole turvassa. Syyrian ministerit olivat kokoontuneet turvallisuusviranomaisten kokoukseen kun talossa tapahtui räjähdys.

Rawdan alue on syyrialaislähteiden mukaan nyt eristetty.

Itsemurhapommitus tapahtui päivä sen jälkeen kun aseistetut kapinalliset ovat aloittaneet väkivaltaisuudet maan pääkaupungissa. Keskiviikkona tulitaisteluja on havaittu Assadin presidentinpalatsin ympäristössä, kertoo uutistoimisto RT. 

Janus Putkonen @ 18.7.2012 13:32


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:
Defense minister 'killed’ in suicide blast at security meeting in Damascus

Several Syrian government officials have been badly wounded by a suicide bombing attack at a national security building in Damascus. State TV says the country’s defense minister was killed by the attack.

A meeting of Syrian ministers and security officials was taking place on the premises at the time of the blast. 

The area around the building in Rawda district was cordoned off, Syrian state TV reported.

The attack comes amid a major armed opposition offensive in the city. The second day of fighting has seen gunfights erupting within sight of Bashar Assad’s presidential palace.