UUTISMONITORI
Tänään on torstai, 17. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 0:52

Damaskos on täysin Syyrian hallituksen valvonnassa

Syyrian turvallisuusjoukot valvovat täysin Syyrian pääkaupunkia Damaskosta.  Kapinallisjoukkiot ovat uhanneet Damaskoksen ja sen asukkaiden turvallisuutta järjestämällä levottomuuksia eri puolilla kaupunkia, mutta maan hallitukset joukot ovat palauttaneet järjestyksen allueelle.

Lähde: Syria 360, PressTV
Toimittaja: Heikki Sipilä
18.7.2012, Verkkomedia.org

 

Damaskos on täysin Syyrian hallituksen valvonnassa 

Syyrian hallituksen virkamiehet kertoivat myöhään tiistaina, että tilanne Damaskoksessa on täysin hallinnassa ja torjuivat eräiden medioiden levittämät väitteet, joiden mukaan aseistautuneet terroristit olisivat ottaneet valvontaansa osia kaupungista.

Syyrian hallituksen joukot ovat joutuneet yhteenottoihin terroristien kanssa myös Idlibissä ja Aleppossa ja aiheuttaneet kapinallisille huomattavia tappioita. Damaskoksessa kuultiin tiistaina kaksi räjähdystä, mutta mahdollisista uhreista ei ole raportoitu.

Levottomuudet maassa ovat jatkuneet maaliskuusta 2011 lähtien ja suuri määrä sekä siviilikansalaisia että turvallisuusjoukkojen sotilaita on saanut surmansa.

Syyrian hallitus kertoo levottomuuksien takana olevan "lainsuojattomia, sabotöörejä ja aseistettuja terroristeja", jotka syyttävät rikoksistaan turvallisuusjoukkoja.

 

 Press TV / Syria360 / Wordpress / KOMINFORM

Heikki Sipilä @ 18.7.2012 11:45


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:
DAMASCUS IS UNDER SYRIAN GOVERNMENT CONTROL

Syrian security forces are in full control of the capital, Damascus, following attempts by armed rebels to disrupt the security of the city, Press TV reports.

Syrian government officials said late Tuesday that the situation in Damascus was under total control, rejecting claims by some media outlets that armed terrorists had captured parts of the capital.

The Syrian forces have also clashed with terrorists in several other cities, including Idlib and Aleppo in the northwest of the country, causing heavy losses to the rebels.

On Tuesday, two explosions rocked Damascus but no casualties were reported.

Syria has been experiencing unrest ever since March 2011. Many people, including large numbers of security forces, have been killed in the turmoil.

The Syrian government says ‘outlaws, saboteurs, and armed terrorists’ are behind the unrest while the opposition accuses the security forces of killing protesters.

MHB/MA/HJL
PRESS TV