UUTISMONITORI
Tänään on keskiviikko, 23. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 14:49

Bilderberg-kokouksen avajaisissa toivottiin presidenttiehdokas Ron Paulin kuolemaa

Bilderbergin avauspäivänä toivottiin Yhdysvaltain presidentinvaalikisan näkyvän haastajan, Ron Paulin, poistumista näyttämöltä.

Teksti: Paul Joseph Watson, Prison Planet 1.6.2012
Toimittanut: Olli Kingelin
6.6.2012 verkkomedia.orgBilderberg-kokouksen avajaisissa toivottiin presidenttiehdokas Ron Paulin kuolemaa

Veteraanitoimittaja Jim Tuckerin lähteen mukaan Bilderberg-kokoushotellin aulassa sattui kiivas tunteenpurkaus, kun Bilderberg-vieraat ilmaisivat halunsa nähdä presidenttiehdokas Ron Paulin kuolevan lento-onnettomuudessa.

Keskustelu käytiin ensimmäisenä kokouspäivänä pian sen jälkeen, kun ensimmäiset osanottajat olivat ajaneet Ron Paulia kannattavien mielenosoittajien lomitse Marriott-hotelliin.

Aiemmin täsmällisiä tietoja antanut lähde paljasti erään salakokoukseen osallistuvan sanoneen, että "hakekaa se Ron Paul ja sen kannattajat, pankaa ne lentokoneeseen ja koneen ohjaimiin islaminuskoinen itsemurhapilotti, joka hoitaa homman".

Tuckerin mukaan lentoterrorin lavastaminen ei ollut suinkaan ainoa pahantahtoisuutta osoittava kommentti aulassa käydyssä keskustelussa.

Tuckerin mukaan bilderbergiläiset ärsyyntyvät kokous kokoukselta enemmän, kun heidän suunnitelmansa saavat jatkuvasti lisää vastustajia.

– Bilderbergiläisten suunnitelmat ovat jo nyt vuosia myöhässä, ja joka vuosi tilanne on heille vaikeampi. Siksi siellä ollaan kiukkuisia. Me voitamme, he häviävät.

Bilderbergissä ollaan raivoissaan siitä, että Ron Paul aikoo estää YK:n merioikeuslain ratifioinnin. Laki antaisi YK:lle oikeuden rahastaa suoraan merillä seilaavia aluksia.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Ron Paulin kuolemaa on mietitty hallinnon takahuoneissa. Joulukuussa 2007 Bilderberg-asiantuntija Daniel Estulin kertoi Prison Planetille, että Yhdysvaltain tiedustelupomot olivat puineet mahdollisuutta murhata Ron Paul, jotta Paulin vetämä, keskushallinnon vastainen ruohonjuuritason liike saataisiin pysäytettyä.

Bilderbergin osanottajaluettelot eivät ole koskaan täydellisiä, ja jotkut eivät halua nimeään "virallisiin" luetteloihin. On merkkejä siitä, että toinen presidenttiehdokas, Mitt Romney, olisi käynyt Bilderbergissä. Siitä voitaisiin päätellä, että Barack Obama ollaan kuoppaamassa ja Romney nostamassa seuraavaksi presidentiksi. Jopa Washington Post kertoo, että rokotuksilla ihmisiä harventamaan haluava ilmastopropagandisti Bill Gates on nähty Bilderbergissä, samoin vakiohämähäkki ja sotarikoksista epäilty Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Henry Kissinger. Gates sopii Bilderberg-ympäristöön hyvin myös Monsanto-investointiensa perusteella. Kissinger puolestaan pääsi osallistumaan tämänkertaiseen kokoukseen – Euroopassa hän voi joutua pidätetyksi.

***

Kommentti

Kun otetaan huomioon, että viime vuonna Bilderberg-kokouksessa vaadittiin "suurta ja veristä sotaa arabimaihin"  , ei voida olankohautuksella ohittaa, mitä Bilderberg-kerhossa puhutaan, vaikka sanottu olisikin sanottu kiihdyksissä. Tämän vuoden Bilderberg-kokous lienee ensimmäinen, joka pääsi edes jossain muodossa valtamediaan. Suomen median naurettavat "Bilderberg-seminaarit" ja muut sievistelyt voidaan huoleti ohittaa epätoivoisina yrityksinä valkopestä tätä ainakin vuodesta 1954 lähtien kokoontunutta imperiuminrakentajaoligarkkien koordinaatiotilaisuutta, jota ei vielä vähän aikaa sitten ollut virallisesti olemassakaan.

Bilderberg-kokoukseen kutsutaan suositusten perusteella, ja uuden tulokkaan on vakuutettava konkarit siitä, että on heidän agendojensa kannalta hyödyllinen sekä "hommassa mukana".

Mitenhäkän Jutta-tyttelimme on selvinnyt BB-initiaatiostaan ja millaisen esittäytymispuheen Jutta mahtoi antaa Bilderbergissä? Kukahan on suositellut Bilderbergin ohjausryhmälle Jutan kutsumista? Mitä Jutta lupasi hämähäkeille? Millä tempulla Suomi saadaan NATO:on? Millainen on Euroopan pankkikriisin jatko? Saadaanko suomalaiset espanjalaisten pankkien maksajiksi vielä, kun sisäpiiriläiset kerkiävät vetämään välistä, vai onko eduskunnassamme sen verran lahjomattomia edustajia, että EVM-sotkuista selvittäisiin odious debt -periaatteella? (PDF ) Joko Jutan paperit ovat Kataisen Bilderberg-papereiden ja muun valoa kestämättömän materiaalin seurana kassakaapissa? Vaihdetaanko Jutta vauhdissa toiseen valtionvelkaministeriin? Missä on hätäjarru?...

 

 

Olli Kingelin @ 6.6.2012 19:49


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:
Insider: Bilderberg Members Share Ron Paul Death Wish

Heated conversation about Congressman dying in plane crash takes place in hotel lobby

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Friday, June 1, 2012

During a heated conversation in the lobby of the Westfields Marriott hotel yesterday, Bilderberg members expressed their desire to see Ron Paul die in a plane crash, according to veteran journalist Jim Tucker’s inside source.

Wasting no time to shoot their mouths off, one Bilderberg member expressed his desire to, “Get Ron Paul and all of his supporters on an airplane with a Muslim suicide pilot and take ‘em down,” according to Tucker’s source, which has been proven routinely accurate with Bilderberg information in the past.