UUTISMONITORI
Tänään on perjantai, 18. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 21:21

Huomattava sveitsiläispoliitikko vaatii Kissingerin pidättämistä (PrisonPlanet)

Sveitsin Kansanpuolueen huomattava edustaja Dominique Baetting vaatii viranomaisia pidättämään Henry Kissingerin tämän saapuessa Bilderberg-kokoukseen St. Moritziin. Hän ehdottaa myös George W. Bushin ja Nicolas Sarkozyn pidätystä, mutta heistä kumpikaan ei ilmeisesti ole saapumassa kokoukseen. Kissinger on ollut kuitenkin Bilderberg-kokousten vakiovieras, ja hän saapuu hyvin varmasti St. Moritziin.

Kissingerin pidätystä on vaadittu jo vuosien ajan Geneven sopimuksen nojalla, sillä hänen on todettu syyllistyneen lukuisiin sotarikoksiin muun muassa Indokiinassa, Itä-Timorissa, Bangladeshissa, Chilessä ja Kyproksella. Nürnbergissä syyttäjänä toimineen Telford Taylorin mukaan Kissinger syyllistyi sotarikoksiin oikeuttaessaan vietnamilaisten kylien pommitukset. Kissinger antoi myös luvan Agent Orange -myrkyn asekäyttöön.

Jukka J. Rintala @ 8.6.2011 16:43


              
Ote alkuperäisestä uutisesta:
Prominent Swiss Politician Calls For Arrest of Kissinger at Bilderberg

Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
Monday, June 6, 2011

A prominent member of Switzerland’s largest political party has called upon federal authorities to arrest Henry Kissinger as a war criminal if he attends the 2011 Bilderberg conference of global power brokers which is set to begin on Thursday at the Hotel Suvretta House in St. Moritz.