KOTIMAAN UUTISET
Tänään on perjantai, 18. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 21:23

NATO-vastainen mielenilmaus antoi kaivatun lisäleiman Clintonin vierailulle

Pieni mutta pippurinen NATO-vastaiseen mielenilmaukseen Eduskuntatalolle kerääntynyt kansalaisryhmä välitti Suomessa tänään keskiviikkona vierailevalle USA:n ulkoministeri Clintonille viestin oikeaan aikaan - oikeassa paikassa - Suomen Puolesta!

Toimittaja: Janus Putkonen
27.6.2012, Verkkomedia.org 

 

NATO-vastainen mielenilmaus antoi kaivatun lisäleiman Clintonin vierailulle

Valtamedia on kirjoittanut Hillary Clintonin vierailusta odotetusti ainoastaan ylisteleviä ja imartelevia artikkeleja, joka on herättänyt kiivasta arvostelua sosiaalisissa medioissa sekä useilla foorumeilla. USA-uskovaisten joukkoon on kritiikittömästi yhtynyt myös maamme hallitusjohto, korostaen nöyristelevää asennetta. 

Ikävä tosiasia tietenkin oli, että vaikka kyseessä onkin isänmaamme sotilaallisen liittoutumattomuuden puolustaminen, rauhan puolesta nouseminen ja itsenäisyyden puolesta äänenpainon kohottaminen, paikalle saadaan ponnisteluista huolimatta mobilisoitua ainoastaan pieni joukko suomalaisia.

Tosin varoitusaika Clintonin vierailun ajankohdasta jätettiin hyvin lyhyeksi, kenties tarkoituksella, eikä viestiä mielenilmauksesta ehditty kovinkaan monen korviin saattaa. Ottakaamme opiksi, toimintavalmiiden Suomen puolustajien on lähitulevaisuudessa verkostoiduttava entistä tehokkaammin.

Joukko äärikristittyjä oli kerääntynyt Eduskuntatalolle ilmaisemaan rakkauttaan Hillary Clintonille, joten NATO-vastainen mielenilmaus tasapainotti kaivatulla tavalla kansalaisviestimme äänensävyä.

 

Iltasanomat kirjoittaa tänään otsikolla: "Hillary Clinton poistui Eduskunnasta

"Yhdysvaltain ulkoministeri Clintonin ja Suomen pääministeri Jyrki Kataisen tapaaminen päättyi hetki sitten. Laskeutuessaan Eduskuntatalon portaita Hillary Clintonia odotti pieni mielenosoittajien joukko.

- Sota ei ole vastaus vaan rauha. Lopettakaa lasten tappaminen, mielenosoittajat huusivat Clintonille.

Mutta positiivia viestejä oli selkeästi enemmän. Innokkaan väkijoukon banderolleissa julistettiin muun muassa rakkautta Hillaryyn.

- Jumalan siunausta sinulle, Clintonille toivotettiin."

 

Verkkomedia ja SPK kiittää:

"Se, että tekee parhaansa, se riittää" - mielenilmaukseen osallistuneille suurkiitos panoksestanne. Erityiskiitokset "Totuustyttö Lindalle" ja varsinkin Jan-Erik Finskakselle, joka lyhyellä varoitusajalla otti tilanteen haltuun ja saattoi homman maaliin: "Yhteinen taistelumme Suomen Puolesta on vasta alussa!"

 

Janus Putkonen @ 27.6.2012 19:08