KOTIMAAN UUTISET
Tänään on torstai, 3. syyskuuta 2015. Sivu on ladattu klo 18:10

Mielenosoitus Eduskuntatalolla 14.6. - Suomen puolesta! (Kuvia ja videot)

Kansalaiset on kutsuttu koolle Eduskuntatalolle tänään torstaina 14.6. klo 17-19 osoittamaan mieltään Eurooopan varkausmekanismia (EVM) vastaan ja kohottamaan äänensä Suomen itsenäisen päätösvallan puolesta. Vielä ehdit myös allekirjoittamaan adressin- Suomen puolesta!

Toimittaja: Janus Putkonen
14.6.2012, Verkkomedia.org
Päivitetty: 15.6. klo 14.00
Kuvat: Mika Kortesalo

 

 

 

Mielenosoitus - Suomen puolesta!

Eduskuntatalolle on kerääntymässä ainakin satapäinen mielenosoitus ja adressit "Suomen puolesta" on allekirjoittanut jo yhteensä parisen tuhatta kansalaista. Tätä on pidettävänä hyvänä saavutuksena maassa, josssa valtamedia on lähes yksimielisesti ryhmittynyt tukemaan Suomen hallinnon vahingollista globalistista ja länsimielistä politiikkaa. Valtamedia ei kansalaisliikehdinnälle huomiotaan anna - vaikeneminen on heidän taktiikkansa tukahduttaa kansalaisten tyytymättömyyden ilmentymiset.

 

 

***

 

 

Syitä yleiseen tyytymättömyyteen on kertynyt jo lukematon määrä. Suomen eduskunnan ja sen hallituksen tulisi perustuslain mukaisesti valvoa Suomen ja sen kansalaisten etua, mutta tosiasia on, ettei näkemäämme valtionhallinnon toimintaa voi nähdä suomalaisen edun eikä hyvän hallitustavan mukaiseksi.

Euroopan vakausmekanismi on anonyymi, monikansallinen, syytesuojettu osakeyhtiö, jolle Suomi liittyessään maksaisi heti 1,44 miljardia euroa, sekä sitoutuisi maksamaan tulevaisuudessa 11,14 miljardia euroa lisää ilman mitään vastinetta.

 

 

Vakausmekanismi luo epävakautta, sillä se kannustaa eurooppalaisia pankkeja ja valtioita vastuuttomaan rahankäyttöön. Jokaisen valtion velvollisuus on tasapainottaa budjettinsa itse, sekä pääomittaa pankkinsa itse. Tukitoimet vain pitkittävät ja pahentavat kriisiä. Suomen ei tule osallistua vakausmekanismin kaltaisen tulonsiirtoautomaatin luomiseen. 

SPK - avoin kansalaisyhteisö, on aktivoitui toimintaan järjestämällä tukimielenosoituksensa varsinaisen EVM-mielenosoituksen rinnalle ja tueksi.

Verkkomedia tukee Suomen puolesta syntynyttä kansalaisliikehdintää.

 

Timo Soinin viesti mielenosoittajille: 


14.6.2012 tapahtumat Facebookissa:


Adressi allekirjoitettavaksi
 

 

Janus Putkonen @ 14.6.2012 7:22