PÄÄKIRJOITUS
Tänään on sunnuntai, 29. maaliskuuta 2015. Sivu on ladattu klo 12:21

Kymmenen merkkiä heräämisestäsi - testaa 'uusi näkemyksesi'

Valtamedia, eliitin asiamiehet ja koulujärjestelmä ylläpitävät valtaliiton intressejä tukevia illuusioita - tuottavat propagandaa. Truththeory listasi kymmenen merkkiä osoittamaan profetiallisen heräämisen tilan. Testaa, onko maailmasi sellaisena kuin olet sen oppinut tuntemaan lakannut jo olemasta?

Pääkirjoitus: Janus Putkonen, päätoimittaja
7.9.2012, Verkkomedia.org
janus.putkonen@verkkomedia.org 

Vapaasti Truththeoryn artikkelin innottamana 

 

Kymmenen merkkiä heräämisestäsi - testaa 'uusi näkemyksesi'

Vuodelle 2012 lausuttiin tunnettu profetia jo tuhansia vuosia sitten Maya-kulttuurin edustajien toimesta, ja joka on osoittanut jo uskomattoman voimansa: "Maailma sellaisena kuin olet oppinut sen tuntemaan, lakkaa olemasta". Profetian mukaan ihmiset tulevat meidän aikanamme tietoiseksi siitä mistä me olemme aiemmin olleet pitkään tietämättömiä. Maailma on siis heräämässä "uuteen näkemykseen".

Kuten Verkkomedia osaltaan ja uuden näkemyksen siivittämänä päivittäin maailmasta uutisoi - valtamedian luomaa agendaa uhmaten ja sitä paljastaen - heräämisen ilmiön yleistyminen on kohtaamamme kiistaton tosiasia. Tiedon levitessä rajattomasti internetin välityksellä, edessäsi loistavan sähköikkunan kautta, on saavuttamamme tekninen kehitys avannut ihmiskunnalle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppimiseen - ja sitä myös tapahtuu enenevässä määrin.

Samalla "salaliittoteoreetikoista" on tullut "salaliittorealisteja" kun historiallinen kansojen hallinnan perussääntö karvaine toteutusmalleineen on laajasti paljastettu ja "ongelma-reaktio-ratkaisu" tunnetaan perinpohjin: "Keisari on siis vihdoin ilman vaatteitaan".

Valtamedia ja paljastuneet valtaliitot puolustavat kuitenkin kiivaasti historiallisia intressejään sekä valta-asemaansa luomalla otteestaan luisuneista ja illuusioista heränneistä kansalaisista "foliohattu" -kansalaisia, joita ei tulisi jostain syystä ottaa vakavasti. Oikeus kirjoittaa historiaa halutaan pitää harvainvallan käsissä ja käynnissä onkin kiivas sota ajatuksistasi: jatkuva infosota.

Tosiasiassa me tiedämme, että nuo samaiset "foliohatut" ovat juuri heillä - tiiviisti yhä "unitilassa" kulkevien korvilla, jotta illuusio säilyisi eheänä eikä heräämistä tapahtuisi. Elämme kuitenkin vastustamattomasti uudessa ajassa, jossa musta on muuttunut valkoiseksi ja totuus on muuttunut valheeksi. Mutta onko sinulla?

Tässä kymmenen merkkiä siitä, että saatat olla jo täysin hereillä: 

 

 1. Tiedät sen, ettei johtavilla poliittisilla puolueilla ole todellista eroa.

  On helppoa jämähtää vasemmisto-oikeisto-väittelyyn ja uskoa, että poliittisilla valtapuolueilla olisi jotain todellista eroa. Keskustelu on kuitenkin eriasia kuin teot. Todellisia eroja edustavissa kysymyksissä mielipiteet ovat puolueilla kuitenkin täysin samat. (mm. Suomen EU-jäsenyys, yksityispankkirismin hallitsema talouspolitiikka, Länsimaihin tukeutuva turvallisuuspolitiikka...)

 2. Ymmärrät sen, että keskuspankit ja yksityisen velkarahan luomiseen tyhjästä perustuva talous on ongelmien todellinen synnyttäjä.

  Velkaorjuus on todellinen ongelma ja sen mahdollistama totalitaarinen hallintotapa, joka uhkaa koko ihmisyyttä. Ei kukaan yksittäinen asiamiespoliitikko tai pankkiiri Nordeasta - vaan pieni joukko rahan hallitsijoita, joilla on annettu oikeus luoda varallisuutta tyhjästä ja rahastaa koroilla. Heillä on resursseja orjuuttaa planeettamme omistukseensa riippumatta siitä millaisen hallituksen valtio väittää omaavansa.

  Kaikkein voimakkaimman kansainvälisen pankkiiridynastian hallitseva lordi Mayer Amschel Bauer Rothschild sanoi aikanaan: "antakaa minulle oikeus kontrolloida rahaa, niin en välitä siitä kuka kirjoittaa lait." 

 3. Tiedät sen, ettei ennaltaehkäisevä sota ole koskaan välttämätöntä.

  Kun ymmärrämme, että itsepuolustus on ainoa oikeutettu väkivallan muoto, meistä tulee heränneitä. Ajatus sodasta siksi, että toinen olisi erilainen kuin sinä itse, tai että toiset muodostaisivat pelkällä olemassaololla uhan sinulle on kerrasaan naurettava. Milloin siviilien pommittamisesta tuli humanitaarista toimintaa? Kukaan ei halua sotaa paitsi ne, jotka hyötyvät siitä.

  Tutustuessasi avoimin silmin sotahistoriaan ja varsinkin valtioterrorismiin, ymmärrät, että jokainen sota kuluneen yli sadan vuoden aikana on käynnistetty valheellisin perustein "false flag" -valehyökkäyksen, propagandan ja valtioterrorismin voimalla. (mm. Tonkinin lahden tapahtumat, 9/11, Mainilan laukaukset, Saksan valtiopäivätalon polttaminen, Irakin joukkotuhoaseet, siviilien pommitukset Syyriassa ja Libyassa...)

 4. Tiedät joutuvasi järjestelmällisesti myrkytetyksi, miten, kenen toimesta ja miksi.

  Meillä on vielä paljon opittavaa siitä miten meitä salaisesti myrkytetään ja kuinka laajassa mittakaavassa. Mutta tosiasia on jo selvillä ja tiedetään, että meitä myrkytetään järjestelmällisesti - todennäköisesti näin tehdään mm. taivaalta kemikaalilennoin, tyhmentääkseen valtaväestöä lisäaineiden avulla ja väestönhallinnan johdosta (eugeniikka). Lääketeollisuus (big pharma) ansaitsee suuria summia masinoiduilla sairauksilla ja rokotteilla mm. monien epidemioiden alkulähteet ovat johtaneet suoraan valtioiden tai lääkeyhtiöiden laboratorioihin.

 5. Ymmärrät sen, ettei hallinto pysty lakitoimin hallitsemaan moraalia - eikä heidän pitäisikään.

  Kun ymmärrät, että valtion tehtävä on ainoastaan suojella vapauksiasi ja työskennellä kansan hyvinvoinnin puolesta, olet hereillä. Ainoastaan yhden lain tulisi koskea moraalia: Älä tee kaltoin. Valtioiden lisääntyneet yritykset hallita moraalia asein, vankiloin ja verottamalla aiheuttavat vain entistä enemmän harmia vapaudelle ja hyvinvoinnille. Herättyäsi huomaat, kuinka yhteiskuntamme on nopeasti luisumassa korporaatioiden hallitsemaksi fasistiseksi poliisivaltioksi. Eliitti pelkää illuusion romahtamisen seurauksia ja valta-asemansa menettämistä. 

 6. Käsität, että valtamedia on täysin hallitsevan eliitin omistuksessa ja palveluksessa.

  Uskomattoman suuri määrä ihmisiä edelleen kuvittelee, että se minkä he kuulevat tai näkevät valtamedian uutisista vastaisi totuutta. Moni uskookin edelleen, että kouluissa opetettu ja ainoastaan voittajavaltojen laatima historiankirjoitus olisi vallitseva totuus. Näin siitäkin huolimatta, että on yleisesti tiedossa median keskittyminen vain muutamien käsiin ja se kuinka nykyhistoriankirjoitusta jatkuvasti manipuloidaan eliitin intressien ohjailemana. 

  Sen ymmärtäminen, ettei käynnissä ole sen enempää eikä vähempää kuin propagandakoneiston luoma ajatustenhallinta, on kenties ensimmäinen askel kriittisen ajatustavan syntymiseen ja kykyyn luoda itsenäinen ajattelu yli tieteellisellä tarkkuudella toteutetun PR-hallintajärjestelmän.

 7. Tiedät, ettei naapurisi ole vihollinen, vaikka teillä olisi suuriakin näkemyseroja.

  Truththeoryn kirjoittajat pitävät tätä, kuten ehkä minäkin, kenties kaikkein vaikeimpana askeleena heräämisen prosessissa. On ymmärrettävä, että naapurisi ovat edelleen unessa ja hypnoosissa valtailluusiossa, kuten useimmat vielä ovat. He kuitenkin kärsivät kuten me kaikki kärsimme. On oikein tuomita heidän tekonsa mikäli ne ovat vahingollisia, mutta heränneet eivät lopeta uuden näkemyksen ja valon levittämistä niille, jotka ovat edelleen pimeydessä. Kukaan meistä ei ollut hereillä syntyessään: "tietämätöntä ei tule tappaa vaan opastaa."

 8. Tunnustat tosiasian, että taistelu yhdestä maailmanhallituksesta (Uusi Maailmanjärjestys, NWO) on koko ihmiskunnan käynnissä oleva ratkaisutaistelu.

  Kun ymmärrät, että lopullinen tavoite hallitsevalle eliitille on täydellisen hallinnan saavuttaminen yli kansallis- ja kulttuurirajojen, jossa kaikki elintärkeät toiminnot ovat lopulta yhden organisaation hallinnassa --- ja kuinka tämä tavoite ohjaa mediapropagandaa, et pysty enää nukahtamaan. Kun tunnistat tavoitteen yhdestä maailmanhallituksesta, yhdestä maailmanuskonnosta, yhdestä valuutasta ja maailmaa hallitsevasta asevoimasta näet helposti kaiken levitetyn propagandan lävitse. Alat näkemään myös kaikkein epäselvimpien tapahtumien läpi hyväksyessäsi tämän tosiasian ja asetelman olemassaolon.

 9. Tiedät, että esoteeriset voimat manipuloivat fyysistä maailmaamme.

  Olet sitten uskonnollinen, tieteellinen, henkinen tai vain utelias henkilö, ymmärrät sen, että on olemassa paljon teorioita näkymättömien voimien käyttäytymisestä, jotka pyrkivät antamaan näille selityksen. On kuitenkin selvää, että näiden ilmiöiden selittäminen tarkasti on mahdotonta. Et ehkä halua uskoa, mutta hallitseva eliitti suhtautuu okkultistisiin rituaaleihin kuolemanvakavasti. Todennäköisesti he tietävät jotain mitä me emme vielä tiedä. Pitämällä mielesi näille asioille avoinna pysyt kuitenkin valppaana kaikelle sille mitä pystyt näkemään, tuntemaan ja haistamaan.

  Tiede on osoittanut, että ihminen näkee vain pienen osan valon taajuuksista ja joka edustaa kokonaisenergiasta vain pientä siivua. Osana heräämistäsi alat ymmärtää, että on olemassa paljon enemmän mahdollista kuin mahdotonta.

 10. Voima muuttaa maailmaa on sinun käsissäsi, ja vain sinun käsissäsi.

  Liian kauan ihmiset ovat pitäneet itseään liian heikkoina tai riippuvaisina järjestelmästä muuttaakseen maailmaansa. Liian kauan meitä on hallittu illuusioilla ja väitösten aiheuttamilla peloilla. Kun olet täysin hereillä ymmärrät, että käsissäsi on äärettömän suuri voima muuttaa maailmaa ainoastaan elämällä sen muutoksen, jonka haluat edessäsi nähdä. Ensin sinun tulee hyväksyttää itsellesi uskosi periaatteet, ja sen jälkeen toteuttaa uskosi voimaa. Jos vain pieni vähemmistö meistä ottaisi tämän askeleen ja toteuttaisi näkemänsä uuden näkemyksen edessään, se järisyttäisi valtailluusion konsensuksen rakenteita sen perustuksia myöten.

  - Millaisessa maailmassa sinä haluat elää?

 

Alkuperäinen lähteen innoittamana ja sitä vapaasti täydentäen:

"10 signs that you´re fully awake"

 

Lisää Verkkomediassa julkaistuja pääkirjoituksia:

 

Janus Putkonen @ 7.9.2012 3:11