PÄÄKIRJOITUS
Tänään on torstai, 17. huhtikuuta 2014. Sivu on ladattu klo 0:51

Kilpeen Suomen Puolesta - 'ken kutsun kuulee?'

Ryhmä Suomen ystäviä on työskennellyt ahkerasti kesän aikana yhteisen tavoitteen - itsenäisen, liittoutumattoman ja talousdemokraattisen Suomen puolesta. Suomen Perustuslaillinen Kansanyhdistys (SPK) on nimetty 'Suomen Kilveksi' ja kansalaiset ovat nousemassa muutosvaatimuksen puolesta.

Pääkirjoitus: Janus Putkonen, päätoimittaja
20.8.2012, Verkkomedia.org

 

Kilpeen Suomi-neidon puolesta! 

Yleistilanne Suomessa on luisunut sietämättömään ahneuden ja taloudellisen ahdingon arkipäivään. Olemme olleet jo pitkään kansainvälisen pankkirismin ja globalisti-asiamiesten hyökkäyksen kohteena. Raha on valtaa ja rahan hallitsijat toimivat kaukana Suomen rajojen ulkopuolella, mutta he ovat viekkaasti ulottaneet lonkeronsa syvälle Suomen päätöksentekoon ja -tekijöihin.

Suomen hivutus kohti EU-liittovaltiota näännytyksen ja taloussodan keinoin ei ole sattumaa vaan oleellinen osa kansainvälistä hallintosuunnitelmaa, jonka tarkoituksena on kaapata itsenäiset valtiot harvainvallan omistukseen. Suomen luisuminen sotilasliitto NATO:n kynsiin on globalistien hyökkäyksen tulosta.  

Kansallinen todellinen ongelmamme on rahanluomisen oikeus ja tuon oikeuden keskittyminen kansainvälisestä pankkiireista koostuvan harvainvallan käsiin - itsenäisten kansojen ja demokratian kustannuksella. Hyökkäys on paljastanut rahan valheen ja on todettava, että ilman demokratiaa vallan ytimessä - Suomen Pankissa - muutos parempaan nykyisestä velkaorjuutta vaalivassa järjestelmästä on mahdotonta.
 

"Vapautemme on vienyt velkaorjuus."


Geopoliittinen sijaintimme idän ja lännen välisenä puskurivaltiona muodostaa maallemme luonnollisen erityisaseman suurvaltapoliittisella kentällä. Olemme nähneet lähivuosina nopeasti syventyneen kuilun ja agressioiden lisääntymisen lännen ja idän valtaliittojen välillä. Suomen asema ei ole merkityksetön vaan korostunut.

Venäjän hallinnon Suomelle esittämä virallinen toive nähdä maamme itsenäisenä ja liittoutumattomana on myös Suomen kansan enemmistön toive. Kansamme yksimielisyydestä huolimatta rahamahdin poliittisiin virkoihin nostamat asiamiehet ovat jättäneet kuulematta kansalaisten tahdon ja toteuttavat ensisijaisesti vain pienen eliitin toivomuksia - harjoittaen Suomen hivutusta.

Pystymme näkemään harvainvaltaa edistäneen politiikan seuraukset: kuinka kansa on taantunut välinpitämättömyyteen ja toivottomuuteen demokratian rappeutuessa yhteisössämme.

Todelliset kansan enemmistöä kuulevat oppositiot on lakaistu Arkadianmäeltä ja valtiomiesten sijaan maamme hallitus koostuu talouseliitin kouluttamista ja valitsemista asiamiehistä sekä korruption riivaamista asiamiespuolueista. Kuten olemme nähneet, muutosvaatimuksilla harhauttaneet valeoppositiot pelaavat hallitusvallan kanssa samaan pussiin - samalla kun todelliset oppositiot on vaiettu tukehtumispisteeseensä.

Vaikka kansallisvaltiomme vihollisen esikunta onkin kaukana ulkomailla, Suomi-neito on ennen kaikkea suomalaisten asiamiesten aiheuttaman sisäisen hyökkäyksen kohteena.

 

Kohteena itsenäiset kansallisvaltiot kautta maailman

Suomi ei ole hankalassa velkaorjuuden painostamassa tilanteessa yksin. Läpi Euroopan me olemme nähneet yksityisen pankkirismin ja rahavallan keskushallinon kuristavan valtioita, jopa valtioliittoja toinen toisensa perään. Tähtitieteellisiksi kohonneet velkaantumisasteet ovat aiheuttaneet yleistilanteen, jossa voitot on yksityistetty ja tappiot ovat kansallistettu.

Levottomuudet ja muutosvaatimukset ovat levinneet osaksi eurooppalaista arkea.

Miljoonat ihmiset ovat nousseet vastarintaan mm. Kreikassa, Espanjassa ja Englannissa. Sadat tuhannet tuskastuneet kansalaiset ovat kerääntyneet toreille vaatimaan muutosta ja vaatiakseen perusteita kansallisvaltioiden tuhoutumiselle globalismin alttarilla.

Mutta mitä kansat Euroopassa ovat saavuttaneet nousullaan barrikaadeille? 

Pankkeja on poltettu, toreja on vallattu ja moni on satuttanut itsensä mellakkapoliisien sekä kansalaisten välisissä kahakoissa - lisäksi moni on jo menettänyt henkensäkin. Suurista uhreista ja yhteisöllisistä, rauhanomaisista ihanteista ja tavoitteista huolimatta monikansallinen pankkivallan troikka on ainoastaan vahvistanut asemiaan, ja samalla lietsonut poliisivoimia tukahduttamaan yleisen turvallisuuden nimessä kansalaisten esittämät muutosvaatimukset.

Monessa länsimaassa väkivalloin nuijitut ja tukahdutetut kansannousut ovat jo vieneet kansalaisilta uskoa voittoon ja urheat soturit nuolevat haavojaan - hajotettuina, rikki revittyinä ja omissa nurkissaan. 

Todellinen kansanvihollinen on pysynyt kaiken aikaa hallintovallan verhoissa ja edusmiehiksi asetetut poliittiset asiamiehet ovat periksi antamattomina edelleen viroissaan - laillisten tai laittomien näennäisdemokraattisten prosessien seurauksena.

 

"Ken omistaa rahanluontioikeuden, ei tarvitse välittää siitä kuka kirjoittaa lait"

Aidossa demokratiassa rahanluontioikeus ei voi olla kenenkään yksinoikeus, sillä niin kauan kun yksityiset pankkiyhtiöt hallitsevat valuuttojen määrää, niin kauan yksityinen ja valtiollinen velkamme vain kasvaa. Tilanne on jo kestämätön, eikä eurooppalaiset voi jäädä nurkkiinsa nuolemaan näppejään, koska todellisuudessa kukaan ei ole turvassa velkaorjuudelta. Tavoittaaksemme itsenäisyyden ja liittoutumattomuuden, meidän onkin ensisijaisesti päästävä eroon tästä orjuutta vaalivasta ja näennäisdemokraattisesta rahajärjestelmästä.

On muistettava, että Suomi-neidon alistaminen monikansallisen pankkirismiin on meille ennen kaikkea suomalainen ongelma, joka tarvitsee ratketakseen suomalaisen mallin - ei kreikkalaista, ei islantilaista, eikä espanjalaista - vaan kansalliseen yhteistuntoon ja luonteeseen perustuvan, historiaamme sekä geopoliittiseen asemaamme nojautuvan "Suomen mallin". 

Muistettakoon myös:

"Ei tässä maassa ole ennenkään suomalaisten ylikävelty!"

Noustessamme vahvaa, ahnetta ja säälimätöntä vihollista vastaan, jonka hyökkäyksen keihäänkärki on jo uppoutuneena syvälle yhteiskuntamme rakenteisiin, meidän tulee muodostaa kansaamme yhdistävä, kansallistuntoon nojaava ja todellinen, riippumattomista kansalaisista koostuva oppositiovoima. Meidän tulee yhteisen taistelumme ajaksi unohtaa ylhäältä masinoidut puoluerajat ja liittoutua haasteemme voittamiseksi.

Meidän on tarjottava samalla selkeä vaihtoehto ja ratkaisumalli - ja mikä tärkeintä - luoda aiheellista toivoa paremmasta. Meidän tulee antaa valta kansalliselle demokratialle ja ulottaa kehitysvaatimukset suoraan kohti ongelman aiheuttajaa - Suomen Pankkia. Meidän tulee ensimmäiseksi demokratisoida taloudemme perusteet ja luoda poliittisen kehityksen perustaksi oma talousdemokraattinen valuutta.

Kansainväliset kokemukset on syytä huomioida tarkoin. On otettava jatkuvasti opiksi tapahtumista maailmalla ja kuultava palautetta omasta toiminnastamme. Vaikka organisaatiossa pyramidi onkin pakollinen muoto, sitä ei tule kasvattaa liian korkeaksi. Jokaista sen osasta on kuultava, ja jokainen askel on otettava yhdessä.

Todellisessa kansannousussa ei ole sijaa anarkialle

Suomalainen malli on vastuullisesti toteutettu ja hallittu muutosvaatimus. Anarkia on ymmärrettävä valtaeliitin luomana aseena kansoja vastaan, joka antaa oikeutuksen ja luo pakottavan velvollisuuden viranomaisille puuttua agressiivisesti tai väkivalloin yleisen turvallisuuden takaamiseksi kansalaisliikehdintään. Tämän vuoksi - itsekunnioituksen ylläpitämiseksi ja yleisen turvallisuuden säilymisen takia - laillinen ja oikeutettu muutosvaatimus on toteutettava mallikkaasti, suunnitelmallisesti ja yleistä luottamusta nauttivalla tavalla - yhdessä muodostetussa kilpijärjestössä. 

Suomalainen luonne kunnioittaa "jämptiä" toimintaa, joten yhteisellä ja tärkeällä asialla kaikenlaisen puuhastelun on samalla loputtava - meidän on aika kouluttautua, organisoitua ja ansaittava tekojemme kautta ympäristön kunnioitus ja sen enemmistön luottamus. Meidän on aika hankkia aidolle oppositiolle sen tarvitsema todellinen poliittinen kansalaispainostusvoima, joka on tarvittaessa myös omavaraisesti valmis jatkamaan siitä mihin muut lopettaisivat - riippumattomasti.

Tavoitteenamme on, ei sen enempää eikä vähempää, kuin uudesti synnyttää kansallinen Talvisodan henki, joka vastustamattomana vyörynä kasvaa ensin mielissämme ja toteutuu lopulta yhteisenä kamppailuna tiellä kohti torjuntavoittoa taistelussa harvainvaltaa ja ahneutta vastaan. Ritarin sanoin, "yksi kaikkien, kaikki yhden puolesta".

 

Lopuksi,

En kertoisi vakuuttuneesti Suomen Kilvestä, ellen olisi omin silmin ja kymmenin eri tavoin varmistunut nähdessäni luottamieni, valveutuneiden ja älykkäiden suomalaisten antavan panoksensa yhteiseen hyvään sekä nähdessäni "uuden toivon liekin" loistavan heidän silmissään. Kerron siis ilolla terveiseni, "valot ritarihuoneessa ovat syttyneet Suomen puolesta - eikä taistelua meistä kukaan ole lähdössä häviämään".

 

***

 

"Ken kutsun kuulee?" - Mukaan todelliseen kansannousuun, turvattuun ja hallittuun muutosvaatimukseen?


Suomen Kilpi

Yhdessä me toteutamme kehitteillä olevan suomalaisen mallin hallitulle ja turvatulle kansalaisten muutosvaatimukselle. Suomen Kilpi (SK) kuvaa nimellään paremmin vuonna 2011 perustetun Suomen Perustuslaillisen Kansanyhdistyksen (SPK) tavoitetta, joka yhdistää ja mahdollistaa organisoidusti kansalaisten muutosvaatimukset itsenäisen, liittoutumattoman ja talousdemokraattisten Suomen puolesta.

Maskotiksi avoimelle Suomen Kilvelle on valittu suomalaiskansallinen villieläin orava, tunnuksenamme on jo SPK-toiminnasta tuttu siniristikilpi - ja mottomme on:
 

"Sano mitä sanot, tee mitä teet, kunhan siihen on perusteet".


Suomen Kilpi on kesällä 2012 kerännyt ydinryhmän koulutustilaisuuksissa mukaan jo noin puolensataa todellista kansalaisaktiivia yli puoluerajojen, jotka ovat jo aiemmin tulleet tutuksi kansalaisaktivismin puolestapuhujina ja tekijöinä. Yhteisen "uuden näkemyksen" edustajat ovatkin verkostoituneet kiivaasti ja toimintasuunnitelmaa on arvioitu mm. taiteilijoiden ja akateemikkojen piireissä. Hyväksyntää ja lisänäkemyksiä on samalla haettu kaikista ikäluokista ja kansalaispiireistä. 

Kolmikantaisessa mallissa poliittisesti riippumaton Suomen Kilpi koostuu myös todellisesta oppositiomediasta ja oppositiopuolueesta.
 

"Ensin oli kipinä, sitten syttyi liekki, nyt se on jo soihtu. Tehtävämme on saada siitä nuotio ja lopulta kokkotuli, joka valaisee ja viitottaa Suomi-neidolle tien kohti uusien mahdollisuuksien sävyttämää sekä toivorikasta tulevaisuutta."


Itsenäisyyden, liittoutumattomuuden ja talousdemokraattisen muutosvaatimuksen edistämiseksi yhteistyö Itsenäisyyspuolueen (IPU) ja Verkkomedian kanssa on luonnollista. Riippumattomuus Kilven toiminnassa tarkoittaa sitä, että puoluepolitiikka tai mediatyö ei ole pääosassa muutosvaatimuksen toteuttamisessa vaan kansalaistoiminnan tehtävien yhteinen vastuunkanto, tehtäväkoordinointi, mielenilmausten turvaaminen ja niiden mahdollistaminen.

Syksyllä 2012, ja myös tämän pääkirjoituksen myötä, käynnistyy kolmen kuukauden mittainen tiedotustyön valmistelu ja koulutussuunnittelu. Suomen Kilvellä alkaa pysyvä toimistopäivystys ja tehtävien koordinointi syyskuun alusta alkaen Turun Piikkiössä. Jo alkuun saatuja koulutuksia tullaan jatkamaan keskeytyksettä tästä eteenpäin ja niistä tullaan myös tiedottamaan avoimesti. Kansannousu ei ole mikään salaseura.

Suomen Kilven varsinaiset jäsenkoulutukset ja tehtävien jako jopa kymmeniin eri tehtäväkenttiin alkaa marraskuun 2012 lopussa.

Suomen Kilven käynnistymisvaiheen toiminnanjohtajana on valittu allekirjoittanut, Janus Putkonen ja varatoiminnanjohtajaksi on nimetty Mika Kortesalo. Kansanliikkeen koko ydinryhmän tehtäväperusteinen koostumus pyritään saattamaan kokoon vuoden 2012 loppuun mennessä.

Tukijäseneksi pääsevät kaikki suomalaiset - varsinaisiksi jäseniksi "tehtävänkantoon" 18 vuotta täyttäneet ja Suomen Kilven peruskoulutusta saaneet.

Huom! Toimintamme on aseetonta, monikulttuurisuutta kunnioittavaa ja perustuslaillisiin oikeuksiimme perustuvaa aatteellista kansalaisaktivismia: "Me emme luo uhkia vaan tavoitteenamme on ainoastaan vastata niihin ja parantaa Suomen turvallisuutta".

 

Liity heti tiedon lähteille:

SPK:n ryhmä Facebookissa vaihtuu piakkoin SK:n ryhmäksi:


Postituslista aktivoidaan pian käyttöön ja siihen voi liittyä lähettämällä nimen ja asuinpaikkakunnan sähköpostilla:

  • spkyhdistys@gmail.com


Verkkomedia.org tiedottaa ja uutisoi Suomen Kilven toiminnasta.

 

***
 

Huom! Lahjoitustuotto menee suoraan myös Suomen Kilven tarpeisiin:


 

Lue myös:

Suomea ajetaan kohti EU:n liittovaltiota. Poliittista uutisointia on pitkään leimannut vaihtoehdottomuus ja opposition hiljentäminen. Suomen itsenäisyyttä ja perustuslakia rikkovat päätökset tehdään median säestyksellä, joka valitsee agendalle sopivat vastakkaisuudet, eikä todellisia vaihtoehtoja esitellä.

Pääkirjoitus: Janus Putkonen, päätoimittaja
21.7.2012, Verkkomedia.org
janus.putkonen@verkkomedia.org

Janus Putkonen @ 20.8.2012 13:27